Extra uitrusting voor uw camper of caravan

Met uw caravan of camper trekt u erop uit om maximale vrijheid in comfortabele luxe te ervaren. Wij begrijpen dat uw camper of caravan perfect bij uw wensen moet passen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het monteren van enkele accessoires voor uw camper of caravan, waarmee elke reis nog fijner wordt.

Diverse accessoires

Naast dat wij bij Broekhuis Autoschade gespecialiseerd zijn in het repareren van schades aan uw auto, caravan of camper, kunnen wij uw camper of caravan nu ook voorzien van diverse accessoires bij onze vestigingen in Beverwijk, Hippolytushoef en Zaandam. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van camera’s, zonnepanelen en movers.

Camerasystemen

Voer eenvoudig moeilijke manoeuvres uit met uw camper dankzij de digitale en draadloze achteruitrijcamerakit: CAMKIT12. Op de veelzijdige 4,3 inch monitor kunt u over een maximale afstand van 100 meter zien wat er achter uw camper of caravan gebeurt. Zo kunt u zelfs in de grootste uitvoeringen profiteren van deze technologie.

Zonnepanelen

Zelf de energie opwekken die u onderweg nodig hebt? Het kan met zonnepanelen op het dak van uw camper of caravan. De opgewekte energie wordt opgeslagen in een accu, die vervolgens de energie levert aan de verlichting en stopcontacten bijvoorbeeld. Zo bent u niet meer afhankelijk van aansluitingen in de buurt, maar volledig zelfvoorzienend in energie.

Caravanmover

Is het parkeren van uw caravan soms even lastig? Met de caravanmover kunt u de caravan moeiteloos manoeuvreren naar de juiste plek. Twee afzonderlijke aandrijfrollen kunnen de wielen zo draaien dat de caravan naar de juiste plek ‘rolt’. U bedient dit eenvoudig met een afstandsbediening, zodat u niet meer achteruit hoeft te rijden met uw caravan.

Ook voor accessoires voor uw camper of caravan bent u bij Broekhuis Autoschade aan het juiste adres!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1