• Koopprijs vanaf € 21.750

De motorfiets die al vier decennia lang het icoon van BMW Motorrad is: we hebben het uiteraard over de BMW R 1250 GS. Ook de nieuwe uitvoering mag zich met recht icoon noemen dankzij nieuwe features en een strak en modern design.

Met de BMW R 1250 GS bent u klaar voor elke rit. Snel door de bochten, eindeloze ritten, opspattend grind: u draait er uw hand niet voor om met de nieuwe Adventure. Hoewel, draai het gas volledig open om zo ieder avontuur onbevreesd tegemoet te treden.

Design en uitrusting van de BMW R 1250 GS

Het markante front en de typische GS-flyline zijn onmiskenbaar voor het design van deze Adventure. Met kleurvarianten als Triple Black, Rallye en de speciale 40 Years GS Edition en talloze opties als comfort- en touringpakket met handvatverwarming, cruise control en kofferhouder kunt u de R 1250 GS naar eigen inzicht personaliseren.

Zien en gezien worden

Met deze BMW motorfiets wordt u niet snel over het hoofd gezien. Menig hoofden draaien om wanneer u met de nieuwe BMW R 1250 GS langsrijdt. Niet gek, gezien het geoptimaliseerde en multifunctionele LED-lichtdesign. De adaptieve bochtverlichting schakelt automatisch in wanneer u overhelt naar de richting die u op wilt en verlicht zo elke bocht optimaal. En multifunctionele LED-richtingaanwijzers achter die uw achterliggers op een opvallende manier laten weten wat u gaat doen, zorgen voor nog meer zichtbaarheid.

 

BMW R 1250 GS: prestaties tijdens elke rit

Op de snelweg, door de stad of op onverharde grindwegen: de zeven rijmodi van de BMW R 1250 GS bieden altijd superieur rijgedrag dankzij de beste grip op elke ondergrond. Tijdens het rijden kiest u vlot en comfortabel de rijmodus die u op dat moment wenst. Daarbij zorgt de nieuwe motorsleepmomentregeling (MSR) in de rijmodi Pro voor meer stabiliteit en een gemakkelijke beheersing van de motorfiets. Liever zo lang mogelijk rijden met op één tank? Kies dan voor de nieuwe standaard ECO-modus.

De boxermotor van de BMW R 1250 GS fascineert vanaf de eerste kilometer en biedt 100 kW (136 pk) kracht, een maximale koppel van 143 Nm bij 6.250 t/min en een cilinderinhoud van 1.254. De variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam biedt meer controle in elke situatie dankzij een krachtigere ontplooiing van het koppel. In het kort: meer vermogen wanneer u dat nodig hebt.

BMW R 1250 GS 40 Years GS Edition

De BMW GS combineert al 40 jaar unieke rijprestaties met veelzijdigheid en kracht. Dit vieren we met de BMW R 1250 GS 40 Years GS Edition. De strakke zwart-gele look van de legendarische R 100 GS (Bumblebee) brengt de GS-geschiedenis in deze uitvoering tot leven. Gecombineerd met uitgebreide rijmodi Pro en de ShiftCam-boxermotor ontplooit deze 40 Years GS Edition zich tot een superieure motorfiets met grenzeloos rijplezier op elk terrein. Enkele details zijn gele handkappen, zwart-gele Option 719 kleppendeksels, zwart-gele buddyseat, goudkleurig stuur en diverse 40 Years GS Edition bestickering.

Bent u net als de BMW R 1250 GS klaar voor elke rit? Ontdek hem bij ons in de showroom en begin een nieuw avontuur! 

De R 1250 GS

  • Koopprijs vanaf € 21.750

Belangrijkste uitrusting:

  • TFT-kleurendisplay met Connectivity
  • Volledige LED-koplampen
  • DTC (dynamische tractieregeling)
  • Integraal ABS Pro (bij overhellingshoek geoptimaliseerd ABS)
  • 3 rijmodi (ECO, Rain en Road)
  • HSC (Hill Start Control)
  • USB-oplaadpunt
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1