• Koopprijs vanaf € 21.900

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure rijden?

Anders dan zijn directe familieleden; de BMW R 1250 R en de R 1250 RS is de nieuwe BMW R 1250 GS Adventure uitermate geschikt om het avontuur aan te gaan in onherbergzame trajecten. De koning van de reisenduro’s heeft een cilinder inhoud van 1254 cc en in vermogen van 100kW (136 PK) waardoor geen enkele wildernis of ongebaande weg nog een probleem vormt voor de nieuwe BMW R 1250 GS Adventure.

Dankzij de nieuwe BMW ShiftCam technologie heeft u meer  kracht, verfijning en nog meer koppel op de BMW R 1250 GS Adventure. Dankzij BMW ShiftCam kunt u vanuit ieder toerental accelereren. Met variabele kleptiming en -opening in het inlaattraject krijgt deze boxermotor een aangepaste timing in de nokkenas en hebben deze motoren een betere werveling en effectievere verbranding waardoor hij dus nog betere prestaties levert.

Het robuuste design van deze motorfiets is geheel naar eigen wensen te personaliseren. Standaard beschikt de BMW R 1250 GS Adventure over de designkenmerken; kruisspaakwielen, motorbeschermbeugels en handprojectoren. De robuustheid van de BMW R 1250 GS Adventure geeft het geheel een indrukwekkende uitstraling compleet. Standaard is deze reisenduro uitgerust met Hill Start Control (HSC). Tevens zit het met de connectiviteit ook wel goed dankzij BMW Motorrad Connectivity die uw telefoon via een 6,5 inch TFT-display verbind.

Tijdelijk extra scherp geprijsd: GS Hero Pack

Rust uw nieuwe BMW R 1250 GS Adventure uit met het scherp geprijsde GS Hero Pack. Bij aankoop van een BMW R 1250 GS Adventure uit onze geselecteerde voorraad koopt u het pakket voor slechts € 1.250,-. Hiermee rust u uw nieuwe motorfiets uit met een Navigator VI en de 3-delige kofferset met rugsteun. Deze accessoires kunnen tegen een stootje, en zijn gemakkelijk afneembaar en afsluitbaar. Zo bent u elke rit verzekerd van een soepele en comfortabele rijbeleving.

Interesse in deze krachtige en verfijnde motor? Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de BMW R 1250 GS Adventure.

De R 1250 GS Adventure

  • Koopprijs vanaf € 21.900

Belangrijkste uitrusting:

  • TFT-display met Connectivity
  • Volledige LED-koplamp
  • ASC (Automatic Stability Control)
  • Twee rijmodi (Rain, Road)
  • HSC (Hill Start Control) 
1