• Koopprijs vanaf € 9.300

DE BMW C 400 GT.

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan! Om dat te ontdekken, is behoorlijk wat conditie nodig - en een metgezel die ook bij langere ritten door het gevarieerde stadsleven met u meekomt en comfort biedt: de BMW C 400 GT. Hij brengt de stad tot leven en vergroot uw radius, net als uw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize-scooter heeft u in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer u buiten de stad onderweg bent. Ontdek uw stad in een nieuwe dimensie met de C 400 GT en geniet van de vele andere dingen die uw stad interessant maken.

Progressief, innovatief en vol emotie.

Duik de stad in! Direct naar de leukste plekken! Met deze wendbare midsize-scooter verovert u de stad - en bent u ook prima uitgerust voor langere ritten buiten de stad. Dat is precies wat de C 400 GT uitstraalt: de sportieve V-vorm van de elegante kuippanelen en het grote windscherm beschermen u tegen weer en wind en nodigen u uit om op avontuur te gaan in de stad. Daarvoor zorgt ook de ergonomisch gevormde buddyseat die een comfortabele en soevereine zitpositie biedt - voor zowel korte als langere ritten. Vooral de LED-technologie springt in het oog: de iconische koplamp met optionele dagrijverlichting en de geïntegreerde knipperlichten aan de voorkant maken vanaf het allereerste moment een overtuigende indruk. En niet alleen van voren ziet hij er fraai uit, ook de achterkant mag er zijn: smal, progressief en vol emotie - voor nog meer plezier in de stad.

Verbonden met de stad - en de rest van de wereld.

Dit is de toekomst: met BMW Motorrad Connectivity beleeft u op uw C 400 GT een ware revolutie in connectiviteit. Met deze speciale optie vormen uw smartphone en uw scooter een eenheid. Uw mobiele telefoon maakt verbinding met het standaard TFT-display en kan intuïtief worden bediend met behulp van de Multi-Controller op het stuur. Met de 12V-aansluiting die in een opbergvak is ingebouwd, zit uw smartphone altijd vol energie, net als uzelf. Of het nu uw afspeellijst is met uw favoriete tracks of de beste route door de stad: met de innovatieve turn-by-turn pijlweergave op het display navigeert u snel, veilig en betrouwbaar. En ook met uw vrienden blijft u de hele tijd in contact. Want met het BMW Motorrad Communicatiesysteem heeft u door middel van de Multi-Controller heel eenvoudig toegang tot de contactenlijst op uw smartphone en kunt u ook onderweg telefoongesprekken voeren.

Efficiëntie waar u plezier aan beleeft.

Speciaal voor de nieuwe midsize-scooters is een motorconcept ontwikkeld dat helemaal tegemoet komt aan de eisen voor gebruik in het stadsverkeer. Dat merkt u vooral bij de C 400 GT: lage toerentallen dankzij op efficiëntie geoptimaliseerd motormanagement, snelle gasrespons, efficiënte verbranding en minimale wrijving. Dat zorgt niet alleen voor minder verbruik, maar ook voor meer rijplezier. En dat allemaal natuurlijk met emissiewaarden conform Euro 4. Zo wordt tijdens elke rit weer bewezen dat efficiëntie erg leuk kan zijn. 

De C 400 GT

 • Koopprijs vanaf € 9.300

Belangrijkste uitrusting:

 • BMW Motorrad ABS
 • Uitlaatsysteem van edelstaal
 • LED-koplampen
 • LED-achterlicht en -richtingaanwijzers
 • Keyless Ride
 • Flexcase
 • Zelfkalibrerende ASC
 • Middenbok
 • USB-oplaadbus
 • Ride by Wire
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1