• Koopprijs vanaf € 8.200

DE BMW C 400 X.

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wilt u niets missen, maar wilt u het meeste halen uit alles wat de stad u te bieden heeft - zelfs als u onderweg bent. De C 400 X biedt u deze mogelijkheid. Bent u altijd verbonden met uw netwerk? Dat is de C 400 X ook. Het is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met uw eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op uw verbonden smartphone zonder deze los te halen, terwijl u comfortabel door de metropolis rijdt. Met de C 400 X wordt uw stad en worden uw routes een grote open ruimte. Uw eigen open ruimte die u voor uzelf uit kunt tekenen om veel plezier te hebben.

Manoeuvreerbaar, wendbaar en karakteristiek door de stad.

Zoals het design al laat zien is de C 400 X een middelgrote scooter gemaakt voor de stad – licht en manoeuvreerbaar. De zijdelingse V-vorm van de kuipcomponenten geeft het een dynamische en mobiele uitstraling vanaf de voorzijde - een silhouet waarmee wordt onderstreept dat de C 400 X superieur is in nauwe straten en druk verkeer. Bovendien beschikt de C 400 X ook over de robuuste en betrouwbare uitstraling van de GS: de duidelijke proporties, de suggestie van een voorspatbord, de duidelijke, grafische scheiding van de gelakte kuipdelen en de grote asymmetrische koplamp met volledige LED-verlichting en de horizontale dagrijverlichting in Y-vorm wijzen hier heel duidelijk naar. Echter, de kuipdelen onderstrepen niet alleen de stadse eigenschappen, maar beschermen je ook tegen wind en slecht weer. Zijn slanke achterkant maakt een statement en geeft en duidelijke boodschap aan iedereen die u achter u laat: dit is hoe eenvoudig, snel en stress-vrij Urban Mobility kan zijn.

Perfect afgestemd op de stad.

BMW Motorrad Connectivity zorgt voor echte innovatie in de klasse van de middelgrote scooters. Met deze fabrieksoptie kun u uw smartphone rechtstreeks verbinden met uw scooter. Voor de eerste keer kan de C 400 X worden gebruikt om uw smartphone op het TFT-display aan te sluiten voor een intuïtieve bediening via de multi-controller. Bent u op zoek naar de perfecte muziek voor een tocht door de stad? Geen probleem met de fabrieksoptie Connectivity.  Wat is de snelste route naar uw favoriete restaurant? Snel en veilig naar uw bestemming navigeren met de innovatieve navigatiepijlen op het display. En vraag uw vrienden tijdens het rijden waar zij zijn. In combinatie met een BMW Motorrad communicatiesysteem kunt u het telefoonboek van uw smartphone openen via de mutli-controller en zelfs gesprekken voeren terwijl u onderweg bent.

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

De stress van het forenzen in het stadsverkeer behoort vanaf nu af aan tot het verleden. Leer met de C 400 X de stad en zijn routes kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. De gehele architectuur van deze middelgrote scooter is ontworpen voor uitstekende, trillingsvrije rijbaarheid en stabiliteit op zowel rechte stukken als in de bochten. ABS en Automatic Stability Control (ASC) behoren ook tot de standaard uitrusting voor meer veiligheid, zelfs bij lastige rijomstandigheden. Uw smartphone past in het laadcompartiment met geïntegreerd stopcontact, zodat u tijdens uw reis en bij het verkennen van de stad niets hoeft te missen. De uitklapbare flexcase is standaard en biedt extra bagageruimte voor helmen, tassen en alles wat u bij u heeft.

De C 400 X

  • Koopprijs vanaf € 8.200

Belangrijkste uitrusting:

  • BMW Motorrad ABS
  • Uitlaatsysteem van edelstaal
  • LED-koplampen
  • LED-achter en -richtingaanwijzers
  • Flexcase
  • Zelfkalibrerende ASC
  • Middenbok
  • USB-oplaadbus
  • Ride by Wire
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1