• Koopprijs vanaf € 13.300

De BMW Definition CE 04 is gemaakt voor de stad! Met deze volledig elektrische maxi-scooter is geen enkele bocht of krappe straat onbegaanbaar. Maximale mobiliteit een elektrisch rijplezier gegarandeerd. Daarbij bent u als berijder compleet verbonden met de Definition CE 04.

Design van de BMW Definition CE 04

Gemaakt voor de forens, met het karakter van een avonturier. U stapt vlot op deze maxi-scooter, die u dynamisch, efficiënt en 100% emissievrij van A naar B brengt. Onderweg geniet u van een ontspannen rit dankzij het lagere zwaartepunt. Een compacte accu vormt de basis van het duidelijke, dynamische silhouet: gedomineerd door grote vlakken die onderbroken worden door krachtige randen.
Hiervoor is de lakkleur Mineral white metallic als basis gebruikt, die gecombineerd wordt met generfde delen in matt zwart, oranjerood verlopende tapes alsmede aluminium velgen in schijfwiel-look voor een zo krachtig mogelijk uiterlijk. Daarbij lijkt de buddyseat te zweven, welke u ook nog individueel naar voren of naar achteren kunt instellen. En onder de buddy vindt u een opbergvak dat voldoende ruimte voor een tas of uw helm biedt.

Digitaal verbonden

“Een design dat de behoefte aan functionaliteit en esthetiek combineert met de digitale realiteit”, aldus Alexander Buckan, Head of Vehicle Design BMW Motorrad. Met deze woorden doelt hij op de features van de BMW Definition CE 04. Zo bent u onderweg met uw smartphone via de Definition CE 04 verbonden met uw omgeving. Deze informatie wordt getoond op het overzichtelijke display. Ondertussen kunt moeiteloos navigeren naar uw bestemming en ondertussen genieten van uw favoriete playlist.

BMW Definition CE 04: speciale rider equipment

Om uw look op de Definition CE 04 af te maken, heeft BMW Motorrad een speciale scootermantel ontworpen. De jas heeft een casual snit van ademend maar waterdicht materiaal met niet zichtbare protectoren. Om extra op te vallen zijn er reflectoren aangebracht op onder andere de mouwen en capuchon. Deze kunt u via sensoren op de mouw inschakelen en van kleur laten wisselen. En om altijd verbonden te blijven met uw BMW Definition CE 04 kunt u uw smartphone dankzij een inductieve oplaadfunctie in de zak altijd opladen.

De BMW CE 04 staat vanaf 26 maart in de showroom. Wilt u meer weten over de BMW Definition CE 04? Neem dan contact met ons op.

De CE 04

  • Koopprijs vanaf € 13.300

Standaard op de CE 04

  • Getint windscherm
  • Komfortsitzbank Backrest
  • Intelligent Emergency Call (eCall)
  • Koplamp Pro
  • Pro Buddyseat
  • Verwarmde Buddyseat
  • Snellader
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1