• Koopprijs vanaf € 9.750

Intuïtief rijden met de nieuwe BMW F 900 R

Deze Dynamic Roadster vraagt om uitdagingen. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om uw adrenaline sneller te laten stromen. De BMW F 900 R reageert intuïtief en met precisie. Zo vertaalt de motorfiets al uw handelen moeiteloos naar maximaal rijplezier.

Met een 2-cilinder lijnmotor beschikt de BMW F 900 R over 895 cc, een maximaal vermogen van 77 kW (105 pk) en 92 Nm koppel bij 6.500 toeren per minuut. Met deze specificaties leent de BMW F 900 R zich uitstekend voor een A2-uitvoering. Wanneer u daarna met een A-rijbewijs verder rijdt, kunt u de motorfiets eenvoudig laten omzetten naar vol vermogen.

Design

Alle designelementen onderstrepen het atletische karakter van de motorfiets. Zo zijn de koplamp en cockpit compact bij het balhoofd geplaatst. Daarbij is de tank ver naar voren geplaatst, wat zorgt voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De scherpe contouren van de BMW F 900 R passen op hun beurt weer perfect bij de dynamische manier van rijden.

Uitrusting

Standaard is de nieuwe BMW F 900 R uitgerust met TFT-kleurendisplay met Connectivity, een volledige led-koplamp, led-knipperlichten, ASC, 12V-aansluiting en 2 rijmodi, namelijk Rain en Road. Daarnaast kunt u uw motorfiets laten uitrusten met Rijmodi Pro, Keyless Ride, Intelligente noodoproep, RDC en een verlagingset. Speciale accessoires zijn een motorspoiler, buddyseatvarianten, een hoog windscherm en kofferdragers.

Met de #NeverStopChallenging typeert BMW Motorrad het gevoel dat u ervaart met deze motorfiets. Met adaptieve bochtverlichting wordt elke bocht optimaal verlicht zodat u iedere lijn comfortabel en veilig kunt rijden. Deze verlichting schakelt automatisch in bij een hellingshoek van 7 graden. Maar ook rijdt u comfortabeler dankzij zes verschillende zithoogtes, de instelbare hendels en het optionele hoge stuur.

Private lease de BMW F 900 R

U rijdt de nieuwe BMW F 900 R al vanaf € 9.772,-. Wilt u niet direct een groot bedrag uitgeven? Private lease dan deze gloednieuwe motorfiets voor slechts € 229,- per maand met een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. Hiermee bent u verzekerd van een allrisk verzekering met een eigen risico per schadegeval van € 450,-. Onderhoud- en reparatiekosten, belasting, rente en afschrijvingskosten, afleverkosten én pechhulp zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Zo rijdt u voor een aantrekkelijk maandbedrag de allernieuwste BMW F 900 R.

Met de BMW F 900 R, een echte Dynamic Roadster, breidt BMW Motorrad het Adventure Sport segment uit. De BMW F 900 R is al verkrijgbaar vanaf € 9.772,-.

De F 900 R

  • Koopprijs vanaf € 9.750

Belangrijkste uitrusting:

  • TFT-kleurendisplay met Connectivity
  • Volledige LED-koplamp (dim-/grootlicht)
  • LED-knipperlichten
  • ASC (Automatic Stability Control)
  • 2 rijmodi (Rain, Road)
  • Verstelbare rem- en koppelingshendel
  • 12V-aansluiting
1