Wanneer u een BMW motorfiets als particulier wilt financieren, dan hebben wij voor u twee mogelijkheden: BMW Private Finance of BMW Motorplan. Bij beide vormen heeft u een maandbedrag die bestaat uit aflossing en rente. De overige zaken zoals belasting onderhoud en eventuele reparaties regelt u zelf. U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Over de slotsom betaalt u gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd betaalt u het bedrag in een keer af. Het is zelfs mogelijk bij ons om uw uitrusting zoals accessoires en kleding mee te financieren. 

BMW Private Finance

Met BMW Private Finance kiest u voor een financieringsmogelijkheid waar de rente en de looptijd vast staan. Tussentijds aflossen kan tegen een bijbetaling. Met deze vorm van financieren kiest u voor zekerheid.

BMW Motorplan

Wanneer u in uw financieringsvorm iets meer flexibiliteit zoekt dan is het BMW Motorplan geschikt voor u. De rente is bij BMW Motorplan variabel, net als de looptijd. Daarnaast zijn er geen extra kosten verbonden wanneer u tussentijds meer wilt aflossen.
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Neem contact op

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1