• Koopprijs vanaf € 7.550

Alledaagse sleur? Daar heeft u met de nieuwe BMW G 310 GS geen last van! Deze BMW motorfiets is gemaakt voor de stadsjungle, maar presteert nog beter wanneer u ermee op pad gaat buiten de stad. Van kleine avonturen tot verre reizen, onvergetelijk wordt elke rit met de G 310 GS.

BMW G 310 GS biedt avontuur voor iedereen die de comfortabele GS-ergonomie en een hoogwaardige uitrusting zoekt. Hiermee komt u ontspannen aan op elke bestemming. En met koppelings- en remhendels die in vier standen aangepast kunnen worden, heeft u altijd alles bij de hand.

Prestaties van de BMW G 310 GS

De krachtige 1-cilindermotor is nu leverbaar met elektrische gasklepregelaar: Ride by Wire. Hierdoor reageert de BMW G 310 GS nog beter op het gas. Ook loopt de motorfiets bij het wegrijden stabiel door het automatisch hogere stationaire toerental. Met 25 kW (34 pk) en een koppel van 28 Nm bij 7.500 t/min is de motorfiets ideaal voor iedereen met een A2 rijbewijs. Maar ook voor de bestuurder die met een onbeperkt vermogen mag rijden is de G 310 GS interessant, dankzij zijn soepele wegrijden en compacte bouw om zo nog sportiever te rijden.

BMW G 310 GS 40 Years GS Edition

Naast dat u de BMW G 310 GS kunt uitrusten in de stijlvarianten Rallye en Polarweiss uni, kunt u ook kiezen voor de speciale 40 Years GS Edition. Deze uitvoering viert de GS-geschiedenis door de looks van de R 100 GS (Bumblebee) te showen. Reis spelenderwijs met deze lichtvoetige motorfiets en ervaar puur rijplezier tijdens elke kilometer. Enkele details: typische GS-flyline, unieke 40 Years GS Edition bestickering en een zwart windscherm.

Op zaterdag 3 april is de showroomintroductie van de nieuwe BMW G 310 GS. Ontdek hem bij ons in de showroom of neem contact met ons op om hem te bestellen. 

De G 310 GS

  • Koopprijs vanaf € 7.550

Belangrijkste uitrusting:

  • BMW Motorrad ABS (uitschakelbaar)
  • RVS-uitlaatsysteem
  • LED-achterlicht
  • Bagagedrager
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1