• Koopprijs vanaf € 29.800

REISKOORTS OP TWEE WIELEN.

Onderweg zijn, indrukken opdoen, veel beleven, relaxen en toch dynamisch rijplezier: zo ziet de wereld er uit vanaf de buddyseat van de nieuwe K 1600 GT. Omdat de motorfiets nog overtuigender is door een plus aan dynamiek en toercomfort: zijn 6-cilinder lijnmotor is ondertussen een icoon dankzij zijn krachtontwikkeling en zijdezachte rijkarakter. Daarbij komen nog zijn absolute kwaliteiten op de lange afstanden, met bescherming tegen weer en wind en een uitrusting die maakt dat je eigenlijk meteen wilt opstappen. En de innovatieve highlights, zoals de standaard achteruitrijhulp of het intelligente noodoproepsysteem eCall, ronden het pakket volledig af. Met de K 1600 GT zie je niet alleen alles, je trekt ook de aandacht. Een indruk achterlaten, ongeacht of je rijdt of stilstaat.

Dynamiek. Ook voor het oog.

Dynamiek en comfort, deze karaktereigenschappen worden weerspiegeld in het design: de Duolever voorvering, de xenon koplamp met adaptieve bochtverlichting, de krachtige 6-cilinder motor en het rijwielgedeelte creëren een opvallend en hoogwaardige totaalplaatje. Het volledige nieuwe voor- en zijaanzicht zijn van atletische proporties, scherp vormgegeven en tonen een sportief, gestroomlijnd uiterlijk. De 6-in-2 uitlaat reflecteert de potentie van de 6-cilinder, zowel in beeld als geluid.
Het opmerkelijke voorkomen van de K 1600 GT wordt onderstreept door lakkleuren van hoge kwaliteit: van exclusief discreet tot sportief dynamisch. Jij beslist wat bij jou past.

Eersteklas sixpack.

Legendarisch: de 6-cilinder lijnmotor. Deze maakt elke rit tot puur plezier. Zijn ongeëvenaarde zijdezachte motorloop en krachtafgifte garanderen op betrouwbare wijze de gewenste rijdynamiek. Zijn vermogen van 118 kW (160 pk) en maximum koppel van 175 Nm zorgen voor onvergelijkbare en moeiteloze stuwkracht. Daarmee is 70% van het koppel al bij 1.500 t/min. Waarbij de geringste beweging van de pols de K 1600 GT al goed op toeren brengt: de respons en handling van een volbloed.

Uitgebreide standaarduitrusting.

Technisch op het hoogste niveau laat de standaarduitrusting van de K 1600 GT niets te wensen over. ABS Pro garandeert veilig remmen, zelfs in bochten. De innovatieve xenon koplamp, de adaptieve bochtverlichting, de achteruitrijhulp en Multi-Controller zijn slechts enkele zaken die je op de toermotorfiets aantreft. Nieuwe standaarduitrusting: Dynamic ESA. Het rijwielgedeelte herkent en controleert demping, hoeksensor en controle-eenheden binnen milliseconden. Dit garandeert de beste dempinstellingen in elke situatie. Zelfs bij het hangen in de bocht wordt een veercomfort bereikt dat eerder ondenkbaar was. Met als resultaat een constant stabiel rijkarakter.

De K 1600 GT

  • Koopprijs vanaf € 29.800

Belangrijkste kenmerken:

  • ABS Pro
  • Innovatieve Xenon koplamp
  • Adaptieve bochtverlichting
  • Achteruitrijhulp
  • Multi Controlller
  • Dynamic ESA
1