Een maand vol extra’s

We maken oktober de feestelijkste maand van het jaar, met extra gezelligheid bij Broekhuis BMW Motorrad. Zo krijgt u een euro tanktegoed voor elke cc motorinhoud bij aankoop van een BMW motorfiets uit voorraad. Los daarvan krijgt u 50% korting op elk 2e artikel uit de Gear & Garment collectie en 25% korting op geselecteerde BMW Motorrad Option 719 accessoires. Dus kom langs en ontdek welke extra’s Oktoberfest bij BMW Motorrad nog meer te bieden heeft. Vraag onze dealer naar de voorwaarden.*

Gear en Garment

Bent u toe aan een nieuw motorpak? Dan is oktober de maand om een nieuw motorpak aan te schaffen. U krijgt nu namelijk elk 2e artikel uit de Gear en Garment collectie met 50% korting*. Vraag onze BMW Motorrad dealer om meer informatie.

*50% korting geldt op het artikel met de laagste prijs.

Option 719 Accessoires

Wilt u uw motorfietsen updaten met de unieke Option 719 Accessoires? De gehele maand oktober krijgt u 25% voordeel op de aanschaf van Option 719 Accessoires. Vraag onze BMW Motorrad dealer om meer informatie.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze actie?

Vul dan het formulier in. Wij nemen contact met u op!

De heer / mevrouw

Voorwaarden Oktoberfest BMW Motorrad

  • Één euro per cc motorinhoud geldig op een BMW motorfiets uit voorraad.
  • De BMW CE 04 is uitgesloten van een tanktegoed maar in plaats daarvan is er een voucher t.w.v. € 400,- te besteden aan accessoires voor dit model.
  • De 50% korting op het 2e artikel bij de Gear en Garment collectie is geldig op het laagst geprijsde artikel
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1