• Koopprijs vanaf € 17.700

De nieuwe BMW R 1250 R rijden?

Met de nieuwe BMW R 1250 R rijdt u een boxermotor met een lange geschiedenis. Al meer dan 25 jaar staan de boxermotoren van BMW bekend als sterk en karaktervol. Al jaren combineert BMW Motorrad vierkleppentechniek met elektronische brandstofinjectie en geregelde katalysatortechniek voor optimale krachtverdeling en efficiëntie.

Zowel de nieuwe BMW R 1250 R, BMW R 1250 RS en BMW R 1250 GS Adventure zijn helemaal vernieuwd met onder andere de nieuwe BMW ShiftCam technologie die zorgt voor meer kracht, verfijning en nog meer koppel. Voor het eerst is door BMW Motorrad een motor die in serie is ontwikkeld geproduceerd met variabele kleptiming en -opening in het inlaattraject. Door de aangepaste timing in de nokkenas hebben deze motoren een betere werveling en effectievere verbranding waardoor deze motoren nog betere prestaties leveren.

Of u nu wilt cruisen of een sportieve rit voor de boeg heeft met de BMW R 1250 R tovert elke rit een glimlach op uw gezicht. Het design van deze boxermotor is typisch BMW met als opvallende eye-catcher de koplamp pro. Daarnaast kunt u uw motorfiets helemaal personaliseren en naar uw eigen wensen aanpassen met BMW Motorrad Spezial. Maar ook op het gebied van innovatie doet de R 1250 R het zeer goed. Zo beschikt hij over diverse innovatieve technologieën die de veiligheid verhogen, denk aan standaard rijmodi (ASC en Hill Start Control) en dynamic ESA. Maar ook beschikt deze boxermotor over BMW Motorrad Connectivity waardoor u altijd verbonden bent met uw smartphone via een 6,5 inch TFT-display.

R 1250 R: Vanaf € 16.352,-

De R 1250 R

  • Koopprijs vanaf € 17.700

Belangrijkste uitrusting:

  • BMW Motorrad ABS
  • ASC (Automatic Stability Control)
  • 2 rijmodi (Rain, Road)
  • TFT-display met Connectivity
  • HSC (Hill Start Control)
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1