• Koopprijs vanaf € 33.300

BMW R 18 B: moderne klassieker boordevol soul

  • BMW R 18 B: de absolute “Bagger” onder de R 18 B-modellen
  • “Big Boxer” met de nadruk op “Big” dankzij 1.802 cc
  • Onderscheidende looks en volop mogelijkheden tot personaliseren
  • Streamline-designkoffers: traditionele vorm volgt functie
  • Inclusief 180 Watt audio, 10,25 inch TFT-scherm en 3 rijmodi

Geen motorfiets met zoveel soul als de BMW R 18 B. De iconische Touring historie van BMW Motorrad komt in deze traditioneel vormgegeven “Bagger” perfect tot zijn recht. Daaraan toegevoegd is de geweldige emotie die elk modern BMW R 18-model onder liefhebbers oproept. Bovendien is de BMW R 18 B gemaakt om te customizen. Wie u daarbij het beste kan helpen? Broekhuis natuurlijk!

Soepel koppelbeest met indrukwekkende sound

Wie BMW R 18 zegt, zegt 1.802 cc boxermotor. Het is de grootste 2-cilinder boxer die BMW ooit produceerde. En de fabrikant heeft al de nodige ervaring opgedaan met het blok sinds 1923… Dus dat zegt wat over de potentie van deze karaktervolle machine. De BMW R 18 B levert 91 pk (67 kW) en 150 Nm trekkracht over een opvallend breed toerenbereik van 2.000 tot 4.000 t/min. Het maximum koppel komt precies daartussen in vrij: bij 3.000 t/min is 158 Nm een feit. Het vermogen piekt bij 4.750 t/min. De combinatie hoog koppel over een breed toerental zorgt voor een uiterst comfortabele loop van de BMW R 18 B. Vanzelfsprekend is de karakteristieke “Big Boxer” sound ook inbegrepen, mede dankzij lucht-/oliegekoelde techniek.

BMW R 18 B: Vance & Hines

Hebben we het over motorgeluid, dan valt ons oog automatisch op het bijzonder stijlvol afgewerkte motorblok van de BMW R 18 B. De vele chromen accenten, de enorme cc-aanduiding en daarboven de glanzend zwarte tank inclusief dubbele lijnvoering in contrastkleur symboliseren pure klasse, kracht en karakter. Een Vance & Hines uitlaatsysteem behoort tot de mogelijkheden. Maar ook de ronde LED-koplamp (optioneel met adaptieve bochtverlichting) plus afzonderlijke verstralers en lage kuipruit zijn typisch BMW R 18 B.

Elk exemplaar van de BMW R 18 B is uniek

Bent u op zoek naar een BMW R 18 B anders dan elke andere BMW R 18 B? Speciale, in samenwerking met Roland Sands Design ontworpen collecties garanderen een extra onderscheidende uitstraling. Er is keuze uit de uitvoeringen “Machined”, “2-Tone-Black” en “Option 719”. Met die laatste refereert BMW Motorrad in het bijzonder naar legendes uit het verleden. Helemaal van het heden zijn echter de talloze accessoires die u tegenwoordig origineel van BMW kunt krijgen. Let bijvoorbeeld op de “vaste” koffers achterop. Ze hebben beide een inhoud van 27 liter. Het iconische streamlining-silhouet sluit naadloos aan op de classy uitstraling van deze legende van nu én de toekomst. Perfect passende binnentassen gemaakt van leer en canvas behoren tot één van de vele originele BMW Motorrad accessoires. Kortom, geen BMW R 18 B hoeft hetzelfde te zijn!

Toekomstmuziek

Zeg je soul, dan zeg je muziek. Niets kan tegen het geluid van een échte boxer op, maar wie tijdens een lange rit op de BMW R 18 B tóch even van melodie wil veranderen, kan een beroep doen op de waanzinnig klinkende Marshall Gold Series inclusief 4 speakers en een 180 Watt sterke booster. De audio is te bedienen via een uitstekend afleesbaar 10,25 inch multifunctioneel TFT-display. Ook prettig voor onderweg: 3 verschillende rijmodi die zich aanpassen aan uw rijdynameik en actuele omstandigheden. Zaken als automatische stabiliteitscontrole genaamd ASC, MSR motorsleepmomentregeling, Hill Start Control en achteruitrijhulp, maken van elke reis met de BMW R 18 B – hoe ver en zwaar beladen ook – bovendien een buitengewoon plezierige én veilige.

Puur motorplezier start met een bezoek aan Broekhuis. Wie mogen we verwelkomen?

De R 18 B

  • Koopprijs vanaf € 33.300

Standaard op de R 18 B

  • Laag windscherm in de stijl van Bagger
  • Slankere buddyseat
  • Zijkoffers
  • Motorblok uitgevoerd in matzwart metallic
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1