• Koopprijs vanaf € 28.600

Nostalgisch, iconisch, tijdloos; de nieuwe BMW R 18 Classic staat voor ontspannen toertochten en puur rijplezier. Met tijdloze kenmerken uit de BMW Motorrad-geschiedenis zoals het witte dubbele lijnenwerk blikt de nieuwe motorfiets terug. En met de krachtigste boxermotor qua cilinderinhoud ooit gebouwd door BMW is de R 18 Classic klaar voor de toekomst.

Vol passie en nieuwsgierig blijven, dat is het motto met deze ‘’soulfuel’ motorfiets. Met de heritage modellen laat de volgende toertocht nooit lang op zich wachten. Daarbij weet de cruiser met een langgerekt silhouet en hoogwaardige details de aandacht op zich te vestigen tijdens het toeren.

Design van de BMW R 18 Classic

Voor de BMW R 18 Classic First Edition heeft het merk opvallende kenmerken nieuw leven ingeblazen, denk hierbij onder andere aan het witte dubbele lijnenwerk. Dit lijnenwerk benadrukt het langgerekte silhouet van de nieuwe R 18 Classic. Ook de iconische druppelvormige tank en de langgerekte achterste einddemper dragen bij aan de langgerekte typische flyline van de R 18 Classic.

BMW R 18 Classic: info & uitrusting

De 2-cilinder boxermotor van 1802 cc van de BMW R 18 Classic is de boxer met de meeste cilinderinhoud die het merk ooit gebouwd heeft. Dit resulteert in een boxermotor die u zult zien, horen én voelen. U beschikt al over het maximale koppel van 158 Nm bij 3.000 toeren per minuut. Van 2.000 tot 4.000 t/min heeft u altijd meer dan 150 Nm koppel beschikbaar, waarmee deze continu hoge koppel zorgt voor krachtige cruisermomenten.

Kiest u voor ontspannen toertochten en puur rijplezier? Kies dan voor de BMW R 18 Classic. Deze nieuwe motorfiets staat nog niet in de showroom, wel kunt u hem al bestellen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De R 18 Classic

  • Koopprijs vanaf € 28.600

Belangrijkste uitrusting:

  • ABS
  • Automatic Stability Control
  • Rijmodi Rain, Roll & Rock
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1