• Koopprijs vanaf € 18.850

Onvervalst, klassiek en gepassioneerd: de nieuwe BMW R nineT is minimalistisch maar toch sterk aanwezig. Deze klassieke Roadster straalt passie en innovatie uit dankzij hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking. Zijn kracht haalt de R nineT uit de iconische boxermotor die nu nog beter ‘past’ in het geheel.

De BMW R nineT is gemaakt om expressie te geven aan uw individualiteit. Zo kunt u hem met het Option 719 stijlpakket Classic voorzien van puristisch aluminium accenten. Hoogwaardige materialen en een stevige basis zijn een vereiste wanneer u deze Roadster naar uw smaak wilt samenstellen.

Uitrusting van de BMW R nineT

In de basis is de BMW R nineT al luxe uitgerust. Zo beschikt de R nineT standaard over BMW Motorrad ABS, Dynamic Brake Light, volledige LED-lampenunits, USB aansluiting, Rijmodi Rain en Road, vestelbare rem- en koppelingshendel én kruisspaakwielen. En met diverse lakkleuren is deze Roadster kleurrijker dan ooit.

De BMW R nineT presteert altijd

Geniet met de R nineT van de krachtige lucht-/oliegekoelde 2-cilinder boxermotor. Met 1.170 cc bezit de Roadster over 80 kW (109) aan kracht, die u soepel beheerst dankzij zijn afgevlakte vermogens- en koppelcurve in het bereik tussen 4.000 en 6.000 toeren per minuut (max. 116 Nm koppel bij 6.000 t/min).

Extra feature: Rijmodi Pro

Kiest u ervoor om uw nieuwe BMW R nineT uit te rusten met de optie Rijmodi Pro? Dan kiest u voor meer rijplezier. De Pro-rijmodi beïnvloedt de reactie op het gaspedaal en het reactiegedrag van de R nineT. De motor reageert directer waardoor rijden op droog asfalt nog dynamischer wordt. Voeg daar de optie Adaptieve bochtverlichting aan toe en voel én zie hoe uw R nineT tot leven komt in de bochten.

Kies voor onvervalst rijplezier met de nieuwe BMW R nineT. Hij staat nog niet in de showroom, maar u kunt hem al wel bestellen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De R nine T

  • Koopprijs vanaf € 18.850

Belangrijkste uitrusting:

  • LED-koplamp met dagrijverlichting
  • Dubbel display met snelheidsaanduiding en toerenteller met boordcomputer
  • Automatic Stability Control (ASC)
  • Rijmodi RAIN & ROAD
  • Aandrijfas en cardan zwart
  • Upside-down voorvork handmatig instelbaar (acceleratie-, drukstand-, veervoorspanning)
1