• Koopprijs vanaf € 15.450

Terug naar de essentie: dat moeten de ontwerpers gedacht hebben toen ze de BMW R nineT Pure onder handen namen voor vernieuwing. Hierbij is de klassieke Heritage-look benadrukt met compacte tank en slanke achterkant waardoor de R nineT Pure doet denken aan de begindagen van BMW Motorrad.

Het zuivere design en de vele mogelijkheden nodigen u uit om de BMW R nineT Pure compleet naar wens samen te stellen. Het persoonlijke karakter van de R nineT Pure is dan ook niet te ontkennen.

De BMW R nineT Pure is kleurrijker dan ooit

Zo kunt u kiezen uit maar liefst vijf kleurvarianten die de basis vormen voor uw creativiteit. Kiest u voor Teal blue metallic mat, Mineral grey metallic, Option 719 Aluminium, Option 719 Black storm metallic/Racing red uni of Option 719 Cosmic blue metallic/Light white uni?

Uitrusting van de BMW R nineT Pure

De essentie van de R nineT Pure wordt benadrukt met een standaard uitrusting bestaande uit onder andere BMW Motorrad ABS, een volledige LED-lampuitrusting, verstelbare rem- en koppelingshendels, USB aansluiting en Rijmodi Rain & Road. Ook beschikt de BMW R nineT Pure over een klassieke snelheidsmeter en een dubbel uitlaatsysteem.

R nineT Pure: kracht en prestaties

Deze motorfiets wordt aangedreven door de lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor. Dit resulteert in een maximale koppel van 116 Nm bij 6.000 toeren per minuut. Daarbij zorgt 80 kW (109 pk) voor extra rijplezier, binnen en buiten de stad. En voor de jongere rijders is er een A2-uitvoering van de BMW R nineT Pure. Rijplezier voor iedereen gegarandeerd.

Ga terug naar de essentie met de BMW R nineT Pure en kies voor het echte Heritage-karakter. De R nineT Pure staat nog niet in de showroom, maar u kunt hem al wel bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De R nine T Pure

  • Koopprijs vanaf € 15.450

Belangrijkste uitrusting:

  • LED-koplamp met dagrijverlichting
  • Snelheidsaanduiding met boordcomputer
  • Automatic Stability Control (ASC)
  • Rijmodi RAIN & ROAD
  • Aandrijflijn en cardan zwart
  • USB-oplaadpunt
1