• Koopprijs vanaf € 17.050

Authentiek, evenwichtig én opvallend: de nieuwe BMW R nineT Urban G/S maakt een omweg het doel van elke motorrit. Zelfs als die omweg over onverharde wegen leidt, de Urban G/S is overal in zijn element.

“De motor die herinneringen oproept. Opstappen en wegrijden – de weg is het doel.” Ulli Sengenberger, Kleur-, grafisch- en oppervlakdesign R nineT, omschrijft hiermee het karakter van de BMW R nineT Urban G/S. Alles is mogelijk met deze Heritage motorfiets.

Design van de BMW R nineT Urban G/S

De vernieuwde BMW R nineT Urban G/S daagt u uit, dankzij de geometrie met rechtopstaande ontspannen zitpositie, de boxermotor met zijn onmiskenbare geluid en het uitgebalanceerde rijgedrag. De hoogste tijd om nieuwe geschiedenis met de BMW R nineT Urban G/S te schrijven.

In de jaren ’80 kon niemand om de typische Urban G/S look heen. Daarom biedt BMW Motorrad nu 3 lakkleuren die terugblikken op oudere modellen; Light white uni met Tape, Option 719 Black storm metallic/Racing red uni en 40 Years GS Edition. Niet bij alles grijpt het merk terug op iconische stijlelementen. Zo beschikt de nieuwe BMW R nineT Urban G/S standaard over onder andere een volledige LED-lampenset, dubbelstrooms-uitlaatsysteem met hittescherm, Rijmodi Rain & Road, BMW Motorrad ABS, USB aansluiting en verstelbare rem- en koppelingshendels.

De BMW R nineT Urban G/S presteert

In de stad of op onverharde grindwegen daarbuiten; de lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor biedt ongekend rijplezier. Het geoptimaliseerde koppelverloop van de BMW R nineT Urban G/S garandeert u tussen de 4.000 en 6.000 toeren hoe dan ook dynamische trekkrachtwaarden, met een piekkoppel van 116 Nm bij 6.000 toeren per minuut.

BMW R nineT Urban G/S: 40 Years GS Edition

Legendarisch design in een nieuw jasje. De GS modellen staan al vier decennia voor avontuurlijke reizen naar het onbekende. Dit jaar vieren we dit met speciale 40 Years GS Editions. In deze uitvoering van de BMW R nineT Urban G/S ziet u de looks van de iconische R 100 GS (Bumblebee) terugkomen. De 40 Years GS Edition van de Urban G/S rijdt u al vanaf € 19.140,-.

We moeten nog heel even wachten voordat de nieuwe BMW R nineT Urban G/S in de showroom staat. Wel kunt u deze nieuwe motorfiets nu al bestellen vanaf € 16.250,-. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De R nine T Urban G/S

  • Koopprijs vanaf € 17.050

Belangrijkste uitrusting:

  • LED-koplamp met dagrijverlichting
  • Snelheidsaanduiding met boordcomputer
  • Automatic Stability Control (ASC)
  • Rijmodi RAIN & ROAD
  • Aandrijflijn en haakse tandwieloverbrenging zwart
  • USB-laadcontacpunt
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1