• Koopprijs vanaf € 17.150

Verleg grenzen met de nieuwe BMW S 1000 R. De looks van een Dynamic Roadster, de kracht van een echte Superbike! Zodra de toerenteller van de BMW S 1000 R stijgt, stroomt de adrenaline door uw aderen. Zowel het onderstel als de motor hebben echte RR genen. Daarbij kunt u voor het eerst kiezen voor het optionele M-pakket met M-kleuren en M-carbon wielen.

Prestaties van de BMW S 1000 R

Zoals gezegd beschikt de BMW S 1000 R over het DNA van een echte Superbike, de RR. Met 121 kW (165 pk), maximaal 114 Nm koppel bij 9.250 t/min, 999 cc cilinderinhoud en een rijklaargewicht van nog geen 200 kg, moet u zich goed vasthouden bij het wegrijden met deze vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-takt-lijnmotor. Krachtig maar goed beheersbaar dankzij drie hellingshoek-afhankelijke rijmodi. Kiest u voor de optionele rijmodi Pro dan heeft u volledige controle over alle regelsystemen.

BMW S 1000 R: design

Al dit moois moet uiteraard in een dynamisch jasje gegoten worden; zo moeten de ontwerpers van de BMW S 1000 R gedacht hebben. De wereld is een podium met deze looks. Kiest u voor Racing red, Sport of de unieke Light White/ M Motorsport look? Hierbij combineert het M pakket racesport, kracht en enthousiasme in een uniek maar toch zeer herkenbaar M design.

Dankzij het unieke design met een minimaal front, een agressieve achterkant en de karakteristieke R in de zijbekleding heeft de S 1000 R geen bijnaam nodig. Alleen al door plaats te nemen op de BMW S 1000 R voelt u het aanvallende en tegelijkertijd gecontroleerde karakter van de Dynamic Roadster. En dankzij de vergrote draai van het stuur, de verstelbare stuurklem én drie verschillende zithoogtes is de BMW motorfiets stabieler en nauwkeuriger dan ooit.

Uitrusting

Standaard is de BMW S 1000 R uitgerust met ABS Pro, Dynamic Traction Control. Dynamic Brake Light, LED-verlichting, Hill Start Control en Connectivity. Uiteraard zijn er diverse opties waarmee de S 1000 R úw S 1000 R wordt. Denk hierbij aan Schakelassistent Pro, USB aansluiting, Bandenspanningscontrole, Verwarmbare handvatten, Dynamic Engine Brake Control, Cruise Control en nog veel meer.

Wanneer gaat u grenzen verleggen met de nieuwe BMW S 1000 R? De showroomintroductie is op 8 mei 2021. U kunt hem nu al bestellen! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

De S 1000 R

  • Koopprijs vanaf € 17.150

Belangrijkste uitrusting:

  • Volledige LED-verlichting
  • Drie rijmodi (Rain, Road, Dynamic, incl. HSC)
  • Giermomentsensor met zes assen incl. ABS Pro en DTC
  • Verstelbare stuurstand
1