• Koopprijs vanaf € 122.754

BMW 8 Serie Gran Coupé: geeft stijl en sportiviteit meer lengte

  • BMW 8 Serie Gran Coupé: grootheid in power en finesse
  • Praktisch gezien de fraaiste vierdeurs GT
  • Fatsoenlijk zitten kan ook achterin
  • BMW Live Cockpit en Driving Assistant Professional symboliseren moderne luxe
  • Drie M-versies leveren tot 625 pk, xDrive altijd standaard vanaf de M850i

Met een fantastische Coupé en Cabrio op zijn cv zou de BMW 8 Serie op papier niets meer hoeven bewijzen. En toch is daar de BMW 8 Serie Gran Coupé: een ultra sportieve én stijlvolle GT… Met vier portieren. De nieuweling heeft alles wat zijn tweedeurs broers ook hebben, maar biedt nét dat beetje extra als het om praktische bruikbaarheid gaat. En ook over de klasse uitstraling van de BMW 8 Serie Gran Coupé geen klachten. Sterker nog, meer lengte staat in dit geval gelijk aan meer stijl. Dit maakt dat de BMW 8 Serie Gran Coupé typisch een auto is die we in het verleden niet misten, maar nu hij er is willen we nooit meer zonder. Zeker nu BMW hem ook levert in maar liefst drie verschillende M-uitvoeringen.

Meer Magie inclusief hoofdletter ‘M’

Wie dacht dat de BMW 8 Serie Coupé de ultieme mix is van power, luxe en kwaliteit, had het bij het rechte eind totdat de BMW 8 Serie Gran Coupé in beeld kwam. Natuurlijk, wie de achterste zitplaatsen nauwelijks in gebruik heeft kan niet om de versie met twee portieren minder heen. Maar het knappe aan de BMW 8 Serie Gran Coupé is dat hij qua uiterlijke schoonheid niet onderdoet. BMW heeft de vierdeurs GT zodanig vormgegeven dat de extra centimeters ten goede komen van uitgebalanceerde en krachtige uitstraling van de 8 Serie Gran Coupé. Inclusief geleidelijk aflopende, lage daklijn. Op zoek naar meer Magie met een hoofdletter ‘M’? De BMW 8 Serie Gran Coupé is er ook als M Sport, M850i, M8 én M8 Competition.

Ons 8 Serie Gran Coupé aanbod

BMW 8 Serie 840i High Executive

BMW 8 Serie

840i High Executive
15 km | 2020 | Benzine | Automaat
Financieren op aanvraag
Kopen: € 156.707
Bekijk deze 8 Serie
Bekijk ze allemaal

Met gestrekt been in de BMW 8 Serie Gran Coupé

Het buitengewoon verleidelijke lijnenspel van de BMW 8 Serie Gran Coupé kan twee dingen tot resultaat hebben: óf u blijft ernaar kijken óf u stapt meteen in. In beide gevallen zal de brede glimlach aanhouden. Want zo ultra dynamisch als het exterieur is, zo kwalitatief hoogstaand is het interieur. Zowel voor- als achterin zit u er extreem comfortabel bij – uniek voor een volbloed GT. Op de tweede zitrij treft u sportstoelen die op dezelfde manier zijn vormgegeven als de briljant zittende zetels ervoor. Ondanks zijn meeslepende silhouet hoeven passagiers niet onderuitgezakt te zitten voor een beetje hoofdruimte. U kunt er haast met gestrekt been in, terwijl het optionele panoramadak het ruimtelijke gevoel aan boord van de BMW 8 Serie Gran Coupé maximaliseert.

Digitalisering versus traditionele ambacht

Voor het ultieme gevoel van superieure luxe maakt BMW exclusief gebruik van de mooiste materialen binnenin de 8 Serie Gran Coupé. Elk detail ademt eersteklas kwaliteit, van de lederen afwerking tot aan prachtige sfeerverlichting en toekomstbestendige hightech features zoals BMW Live Cockpit Plus Professional. Nergens komen de digitalisering en traditionele ambacht zo mooi samen als in de BMW 8 Serie Gran Coupé. Met BMW Individual kunt u 100% uw eigen stempel drukken op de beeldschone vierdeurs GT. Maar de verfijning zit hem niet alleen in het optische deel: de BMW 8 Serie Gran Coupé zit vol met technologische innovaties om het veiligheidsniveau naar een compleet nieuw level te tillen. Waaronder BMW Laserlight en Driving Assistant Professional.

Minimaal 6 cilinders en 333 pk

De BMW 8 Serie Gran Coupé symboliseert compromisloos rijplezier. Daar is echter wel wat voor nodig. Een krachtige aandrijflijn bijvoorbeeld. BMW koppelt dit aan minimaal 333 pk aan 6-cilinder twin-turbopower. De BMW 840i is optioneel leverbaar in combinatie met xDrive. De M850i, M8 en M8 Competition Gran Coupé met respectievelijk 530, 600 en 625 pk beschikken standaard over vierwielaandrijving. Alle M-versies hebben een TwinPower Turbo V8-motor. Ook is er een diesel: de BMW 840d xDrive Gran Coupé. Wat is power zonder wegligging? De BMW 8 Serie Gran Coupé wordt aangeboden met een Adaptief M Onderstel Professional, M Sportdifferentieel, Integral Active Steering en een Sportuitlaatsysteem voor een sound die naadloos aansluit op de unieke beleving (lees: sensatie) die de BMW 8 Serie Gran Coupé teweegbrengt.

Door welke BMW 8 Serie laat ú zich meeslepen?

De 8 Serie Gran Coupé M Sportpakket

  • Koopprijs vanaf € 122.754

BMW 8 Serie Gran Coupe M Sportpakket is uitgerust met o.a.:

  • 20 Inch lichtmetalen M wielen
  • Zwarte design elementen
  • Leder uitrusting Merino
  • BMW Hoogglans Shadow Line
1