OVER 50 JAAR BMW M EDITIONS.

Vier met ons mee.

BMW M bestaat 50 jaar: een feest voor liefhebbers. Wij nodigen u uit dat met ons mee te vieren, met unieke jubileumitems die de kracht van het merk onderstrepen. Zo zijn bijna alle BMW modellen met een M Sportpakket leverbaar. Kiest u voor zo’n pakket, dan kiest u voor meer dan extra stijl. We bekronen uw auto nu namelijk met de jubileumbadge, waarmee uw model deel uit zal maken van de rijke geschiedenis van BMW M.
 
Naast de jubileumopties, zijn de modellen te verfijnen met de BMW M Performance Parts, die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter.
 
Raak ook gedreven door rijplezier en vier met ons mee. 

EXCLUSIEVE LAKKLEUREN.

Vanaf maart 2022 zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Zo zijn er 50 iconische en historische kleuren beschikbaar, zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue.
De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de
50-jarige historie van BMW M.

KIES UW 50 JAAR BMW M EDITION.

Een feest voor elk model. Vier met ons mee.

De 50 jaar BMW M Editions staan voor het sportkarakter van BMW, met een historisch tintje. Verrijk uw BMW met jubileumopties en M Performance parts voor het ultieme rijgenot en een sportieve uitstraling. Haal meer M uit uw BMW en ontdek welke 50 jaar BMW M Edition het best bij u past. 
BMW 1 Serie Business

BMW 1 SERIE 

50 JAAR BMW EDITIONS.

Met het vernieuwde design laat de BMW 1 Serie nog meer karakter zien door het onderscheidende uiterlijk. Tel daar de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition bij op en u heeft een auto die indruk maakt en ongeëvenaarde rijprestaties biedt.

BMW 2 Serie 

50 JAAR BMW EDITIONS.

Met de introductie van de BMW 2 Serie Gran Coupé is er in de compacte premiumklasse een nieuwe autoriteit. Geen compromissen, wel prestatiegericht en esthetisch. En als u sportiviteit en comfort een nog grotere rol wilt geven, dan bieden de 50 jaar BMW M Edition opties de uitkomst.

BMW 2 Serie Business
BMW 3 Serie Business

BMW 3 SERIE

50 JAAR BMW EDITIONS.

De BMW 3 serie is de ultieme sportsedan met nog krachtigere en efficiëntere motoren. Maak deze krachtpatser compleet met de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition.

BMW 4 SERIE.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé heeft volop karakter en is niet bang te laten zien waar hij voor staat. Door zijn onderscheidende uiterlijk combineert de BMW 4 Serie Gran Coupé presentatie met prestatie – zeker met de extra 50 jaar BMW M Editions opties.

BMW 5 Serie Business
BMW 5 Serie Business

BMW 5 SERIE

50 JAAR BMW EDITIONS.

De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan met optimaal comfort en superieure kwaliteit. Met de extra opties van de 50 jaar BMW M Edition ervaart u op zowel korte als lange ritten, rijplezier van het hoogste niveau. 

BMW 6 SERIE

50 JAAR BMW EDITIONS.

Van de BMW 6 Serie Gran Turismo kunt u maximaal rijcomfort en sportiviteit verwachten. Als 50 jaar BMW M Edition wordt dat alleen maar onderstreept en rijdt u een stijlvolle krachtpatser die ongeëvenaarde rijprestaties levert.
 

BMW 6 Serie Business

BMW X MODELLEN.

50 JAAR BMW M EDITIONS.

BMW X2.

Bent u er klaar voor? De BMW X2 is absoluut uniek. Hij maakt zijn sportieve ambities op het eerste gezicht meteen duidelijk. Met de sportieve kenmerken van de 50 jaar BMW M Edition maakt u hem nog completer. 

BMW X3.

De BMW X3 is hongerig naar avonturen en in eindeloos reisplezier. Oftewel: neem uw bagage mee. Ervaar sportief rijden op het hoogste niveau door de uitgesproken opties van de 50 jaar BMW M Edition toe te voegen. 

BMW X4.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn intenties in één oogopslag helder. Verrijk uw BMW met een nóg sportiever uiterlijk en kies voor de 50 jaar BMW M Edition. 

Interesse in één van onze BMW 50 jaar M Editions?

Heeft u vragen over één van onze 50 jaar M Editions modellen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder. 
De heer / mevrouw
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1