• Koopprijs vanaf € 78.252

De BMW M240i Cabrio rijden?

Geïnspireerd door BMW M maar met een geheel eigen karakter; de BMW M240i Cabrio. Met zijn sportonderstel en exclusieve M Performance designelementen rijdt hij niet alleen sportief, maar oogt hij ook nog eens atletisch. De BMW M240i Cabrio ademt sportiviteit en is daarbij geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Klopt uw sportieve hart al sneller?

Hij is wendbaar, adembenemend en tegelijkertijd elegant en verfijnd. Zijn 3.0-liter M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor maakt van de BMW M240i Cabrio een topatleet in het cabriosegment. U bent met deze motor voorzien van maar liefst 340 pk en daarmee een indrukwekkende acceleratie; u gaat van 0 tot 100 km/u binnen 4,7 seconden. Zijn karakteristieke geluid dat daarbij vrijkomt, laat er geen twijfel over bestaan dat deze motor tot de beste in zijn klasse behoort.

Ons M240i Cabrio aanbod

BMW M2 Coupé Edition Black Shadow

BMW M2

Coupé Edition Black Shadow
11.500 km | 2019 | Benzine | Automaat
Financieren op aanvraag
Kopen: € 66.605
Bekijk deze M2
Bekijk ze allemaal

De BMW M240i Cabrio overtuigt

BMW heeft zich bij het ontwerpen van de BMW M240i Cabrio nog meer geconcentreerd op de rijdynamiek. Daardoor bent u met deze cabrio verzekerd van intens rijplezier en onbeperkt dagelijks gebruiksgemak. Mede dankzij een variabele sportbesturing waarmee er minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning gevraagd worden van de bestuurder en het M Sportonderstel met kortere veren en stijvere stabilisatoren is het rijden in deze BMW M240i Cabrio geen straf.

Van zijn kracht geniet u optimaal dankzij de vergrote luchtinlaten in het sportieve front. Dat gecombineerd met full led-koplampen en expressieve 18-inch M wielen en M sportremmen met blauwe remklauwen accentueren de pure dynamiek. Aerodynamisch geoptimaliseerde spiegelkappen in Ferric Grey zijn een aantrekkelijk detail die het geheel afmaken.

Accenten in het interieur

Naast een atletisch uiterlijk is ook het interieur van de BMW M240i Cabrio voorzien van ongekende sportieve accenten. Het op de bestuurder georiënteerde interieur beschikt onder andere over kenmerkende M Performance elementen zoals het met leder beklede M stuurwiel, de ergonomische M sportstoelen en de beklede kniesteunen. Dat in combinatie met exclusieve details als instaplijsten met modelaanduiding maken het elegante en sportieve karakter van de BMW M240 i Cabrio compleet.

Kortom, met een sportief hart kiest u voor de BMW M240i Cabrio. Meer weten of meteen een proefrit maken? Kom naar één van onze BMW showrooms of neem contact op!

De M240i Cabrio

  • Koopprijs vanaf € 78.252

Kenmerken op de M240i Cabrio 

  • 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor
  • Van 0 naar 100 km/h in 4,7 seconden
  • Vermogen van 340pk (250 kW)
  • Expressieve 18-inch M wielen
  • Aerodynamisch geoptimaliseerde spiegelkappen in Ferric Grey
1