Reparatie motor

Reparaties en onderdelen voor uw BMW

BMW maakt rijden geweldig. Als BMW-rijder weet u dat als geen ander. Toch is er ook aan een BMW wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een aanrijding schadeherstel nodig is, want een ongeluk zit in een klein hoekje. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Wist u dat de topprestaties van uw BMW alleen mogelijk zijn door de exacte afstemming met originele BMW-onderdelen? Die zorgen voor maximale kwaliteit voor uw BMW en optimale veiligheid op de weg. Zo beschikken BMW’s over hoogwaardige onderdelen die speciaal door de fabriek zijn ontwikkeld, zoals BMW Premium Fijnstoffilters, BMW Accu’s, BMW Bougies, BMW Wisserbladen en BMW Remschijven.

Officieel merkdealer van BMW

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw BMW bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van BMW, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw BMW, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in BMW en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw BMW door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als merkdealer maken we bij het repareren van uw BMW meestal gebruik van originele BMW-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de originele onderdelen én de arbeidstijd. Op alle originele BMW-onderdelen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Voor originele accessoires van BMW die u bij ons aanschaft is deze garantie hetzelfde.

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele BMW-onderdelen bieden het voordeel van gegarandeerde kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat we u adviseren om te kiezen voor universele of gebruikte onderdelen bij een reparatie. De garantie daarop is anders dan bij originele BMW-onderdelen. Vanuit kostenoogpunt kunnen universele of gebruikte onderdelen soms echter gunstiger zijn. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing bieden voor u als klant: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om het bedrag van een reparatie.

 

Reparatie ruitenwissers
Pechhulp

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw BMW aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt omdat we veel BMW-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw BMW vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw BMW? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis BMW-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1