My BMW App

Via de My BMW App is alle informatie over de status van uw BMW binnen handbereik. U ziet bijvoorbeeld op uw app hoe vol de accu van uw elektrische auto is, of waar uw auto geparkeerd staat. Ook bedient u verschillende functies makkelijk met de app. Zo plant u alvast uw volgende route en maakt u een onderhoudsafspraak bij uw Broekhuis BMW dealer. Kortom, u heeft extra service bij de hand!

BMW CONNECTED DRIVE

De meeste auto’s zijn uitgerust met een boordcomputer. BMW gaat daarin nog een stap verder met BMW ConnectedDrive; een geïntegreerd computersysteem in uw BMW die verschillende onderdelen combineert, zo bent u altijd verbonden met alles wat u echt belangrijk vindt.

De BMW Personal CoPilot bestuurdersassistentiesystemen bieden u meer comfort, zodat u zich op het belangrijkste kunt richten: de weg.

BMW CONNECTED

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent die zorgt dat uw dagelijkse mobiliteit gemakkelijker wordt. Informatie over mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via uw smartphone en kan eenvoudig worden overgezet naar de auto.

BMW Connected Drive Digital Services
Met behulp van BMW ConnectedDrive Digital Services heeft u veel mogelijkheden om op intelligente en innovatieve wijze uw rit vergemakkelijken.

Remote services

Met BMW Remote Services kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend. Denk bijvoorbeeld aan het voorverwarmen van uw BMW in de winter of het ver- en ontgrendelen van de portieren.

Personal Assistent Service

De Personal Assistent Service helpt u uw reisbestemmingen te vinden en geeft ook nuttige informatie. Waar u ook bent het BMW Callcenter is er altijd om u te adviseren. Wanneer u de bestemming heeft gekozen worden automatisch de gegevens van de gekozen bestemming naar u navigatiesysteem gestuurd.

Real Time Traffic Information

Met Real Time Traffic Information van BMW heeft u altijd de juiste informatie over de huidige verkeerssituatie. Zo bent u onder andere op de hoogte van files, wegwerkzaamheden en andere verkeersinformatie.

Intelligent Emergency Call

Met Intelligent Emergency Call heeft u in uw BMW een noodoproepfunctie, wat er voor zorgt in het ergste geval dat u automatisch hulp krijgt. Wanneer de airbag wordt geactiveerd stuurt Intelligent Emergency Call automatisch een noodoproep naar het BMW Callcenter.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1