Blijf het barre weer de baas met de BMW Service Wintercheck. Nu met ‘50 jaar
BMW M’ sporttas cadeau en voordeel op winterwielsets en dakboxen.

Om de winter goed te beginnen kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Daarbij krijgt u van ons een exclusief geschenk: een BMW M' Sporttas. En er is nog veel meer, zoals originele BMW winterwielsets tijdelijk tot 15% voordeel. Daarnaast bieden we u dit winterseizoen 50% voordeel op dakdragers bij aankoop van een dakbox. Dat wordt dus een briljante winter in uw BMW. Onze Experts in Geweldig zien u graag tegemoet.

Tot 15% voordeel op winterwielsets.

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Bij BMW heeft u de keus uit een groot assortiment BMW Winterwielsets. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. Bovendien ontvangt u nu tijdelijk tot 15% voordeel op alle BMW Winterwielsets.

- 10% korting op de bruto adviesprijs van wintersets voor benzine, diesel & PHEV modellen
- 15% korting op de bruto adviesprijs van wintersets voor vol elektrische modellen

50% voordeel op dakdragers bij aankoop van een dakbox.

Gaat u dit jaar op wintersport? Dan komt extra ruimte zeker van pas. Ski’s en skischoenen passen perfect in een BMW dakbox. Bij een dakbox compleet met dakdragers, krijgt u maar liefst 50% voordeel op de dakdragers. En om uw dakbox nog beter te laten passen bij uw BMW, kunnen we die laten spuiten in uw carrosseriekleur. Zo wordt extra ruimte, extra stijlvol. Vraag nu een offerte aan voor uw type dakbox en kleur.

25% VOORDEEL OP RUBBEREN VLOERMATTEN.

Een makkelijke manier om uw BMW deze winter schoon te houden? Rubberen vloermatten. Ze laten geen vocht door en houden niet alleen uw BMW fraai, ze zijn zelf ook fraai. Ze zorgen voor extra grip, zijn geluiddempend en voelen ook nog eens zacht aan. We hebben al een set voor € 45,- en tijdelijk met tot 25% voordeel. Uw BMW klaar voor de winter!

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de BMW winteracties?

Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Wij helpen u graag verder!
De heer / mevrouw

De wintercheck-actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2022. De overige voordeelacties zijn geldig tot 28-02-2023.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1