Zomer is hét moment om uw BMW te laten zien waar hij voor gemaakt is: de weg. En dan het liefst de weg naar de zon. Dan is het goed om te weten dat uw auto daar helemaal klaar voor is. Met de Zomercheck controleren we op de twintig belangrijkste punten. Nu voor slechts 50 euro, en daarbij krijgt u gratis een drinkfles* om uw zomerdrankjes extra lang koel te houden.
Maak nu een afspraak, want naast de zomercheck bieden we nog meer voordeel om uw BMW in het zonnetje te zetten:
√ Meer ruimte met extra voordelige dakkoffers en fietsendragers
√ Aircocheck inclusief reiniging
√ Voorbereid de weg op met de navigatie-update

PERSOONLIJKE RUIMTE.

Er zijn altijd momenten dat u meer wilt meenemen dan gedacht. Een paar extra dozen crémant mee naar huis nemen na een weekendje aan de Loire? Geen probleem. Twee fietsen achterop om samen naar de Zeeuwse kust te gaan? Natuurlijk. Met de stevige dragers van BMW zijn maar weinig dingen te groot.

Tot en met 30 september krijgt u bij ons voordeel op een dakdrager, dakkoffer of fietsendrager. We helpen u graag met advies welke slimme oplossing past bij uw behoefte én uw auto. Benieuwd hoe we u wat extra ruimte kunnen geven?

Ga deze zomer extra goed voorbereid op pad.

Juist dit jaar wordt er in de zomer extra drukte op de Europese wegen verwacht, nog meer reden om niet te stranden door iets dat gemakkelijk voorkomen had kunnen worden.
Om niet voor verrassingen te komen staan, raden wij voor een verre reis altijd aan om uw auto goed te laten checken, zodat u onbezorgd op pad kunt.  

GENIET VAN FRISSE LUCHT.

Wij raden u aan om minimaal één keer per jaar de airco van uw BMW te laten reinigen, zodat schimmels, stof en bacteriën geen kans krijgen. Doet u dat voor 30 september, dan betaalt u slechts € 50,- voor een aircocheck en reiniging (excl. koudemiddel).

DE WEG KENNENWAAR U DE WEG NIET KENT.

Zorgeloos rijden is altijd fijn, maar in de zomer komt u vaker op plaatsen waar u minder goed de weg kent. Of waar de plaatsnaambordjes wel erg ingewikkeld zijn (zo zijn er 222 Franse plaatsnamen die beginnen met Saint-Martin). Een navigatie die helemaal up-to-date is, geeft een zorgeloos en vrij gevoel. Tot en met 30 september ontvangt u aantrekkelijk voordeel op uw navigatie-update.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1