Onderhoud

Om uw Fiat in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw Fiat met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële Fiat-dealer te doen. 

Onderhoud & reparatie

Heeft uw Fiat onderhoud of reparatie nodig? Maak dan direct een werkplaatsafspraak.

APK

APK is een wettelijke verplichte keuring voor uw auto. Met onze merkspecifieke kennis voeren wij de Fiat APK-keuring graag voor u uit.

APK

Fiat onderhoud

Uw Fiat is bij ons in goede handen. Met degelijk onderhoud, checks, reparatie en APK houden wij uw Fiat in topconditie. Benieuwd naar onze onderhoudsmogelijkheden voor uw Fiat?

Reparatie & onderdelen

U kunt bij Broekhuis originele onderdelen voor uw Fiat bestellen. Of u nu op zoek bent naar een bepaald artikel voor in uw auto of u wilt uw auto beschermen, Broekhuis denkt graag met u mee.

Fiat checks

Om te weten of uw Fiat in topconditie is, heeft Broekhuis Fiat diverse checks.

Services

Bij Broekhuis Fiat zijn wij u graag van dienst met diverse services, bekijk ze hieronder.

Mobiliteitsservice

Wanneer u rijdt in een nieuwe Fiat bent u verzekerd van 24 maanden mobiliteitsgarantie. Blijft u uw Fiat onderhouden door een Fiat dealer dan behoudt u de gratis pechhulp.

Fiat garanties

Wanneer u een nieuwe Fiat koopt heeft u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om voor een extra aanvullende garantie te kiezen. Maar ook hebben wij op banden garantie. Meer weten over alle Fiat garanties?

Fiat software 

Fiat heeft diverse extra services om het rijden in uw Fiat nog comfortabeler te maken. Ontdek ze hier.

Fiat accessoires

Voor het aanschaffen van onderdelen zoals banden, accu’s en trekhaken kunt u bij ons terecht. Door onze schaalgrootte hebben we altijd en ruime voorraad aan onderdelen en accessoires.

Extra services

Gaat uw Fiat al een poosje mee? Wij kunnen hem met een intensieve poetsbeurt weer laten schijnen als nieuw! Krasjes verdwijnen, stof wordt verwijderd en meer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1