- x 07.07.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Peugeot

Nieuwe Peugeot 208

Ontdek de nieuwe Peugeot 208 - de absolute favoriet van Europa en Nederland! Met een uitgebreide update wordt dit iconische model naar een hoger niveau getild. De nieuwe Peugeot 208 biedt een volledig elektrische variant met een indrukwekkende actieradius van 400 km, een gestroomlijnd design dat niet te weerstaan is, baanbrekende technologie en een ongeëvenaarde rijervaring dankzij innovatieve aandrijflijnen.

Wat maakt de nieuwe Peugeot 208 zo bijzonder?

  • Een onweerstaanbare sportieve uitstraling die de aandacht trekt, met een katachtige houding en een modern lichtontwerp dat elke rit opvrolijkt.
  • Verwen uzelf met een geavanceerde digitale Peugeot i-Cockpit®, die uw rijplezier naar ongekende hoogten tilt en elke rit transformeert.
  • Kies uit verschillende aandrijflijnopties om de perfecte match te vinden die bij uw behoeften past. Ga voor de elektrische E-208 met een sensationele actieradius van 400 km (voorlopige waarde), of ontdek de kracht van de HYBRID 100 en HYBRID 136 motoren. En vergeet niet de nieuwste infotainmentsystemen die je verbonden houden met alles wat belangrijk voor u is.

Sinds zijn introductie in 2019 heeft de Peugeot 208 de harten van autoliefhebbers over de hele wereld veroverd als erfgenaam van een rijke traditie van compacte Peugeot-modellen. In iets meer dan drie jaar tijd zijn er bijna 1 miljoen exemplaren van dit prachtige model geproduceerd. Het is geen verrassing dat het in 2021 en 2022 het bestverkochte model in Europa en Nederland was. De populariteit van de elektrische E-208 heeft hier zeker aan bijgedragen, aangezien het in 2022 de meest verkochte elektrische auto in het B-segment was. Vanaf november 2023 is de nieuwe Peugeot E-208 beschikbaar om uw rijervaring naar ongekende hoogten te brengen.

Kies uit drie uitvoeringen - ALLURE, ACTIVE en GT - en geniet van zes aandrijflijnopties, waaronder de nieuwste HYBRID 100 en HYBRID 136 motoren, en de volledig elektrische variant met een krachtige 115 kW (156 pk) elektromotor en een actieradius van 400 km (WLTP gecombineerd, voorlopige waarde).

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1