Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
1.566 reviews
3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Teleurstellend"

"Vandaag zou ik mn nieuwe auto op gaan halen maar de auto was niet klaar zoals afgesproken. De auto zou perfect in orde gebracht worden maar helaas waren er vele punten niet correct gedaan. Vele lakbeschadigingen wat niet afgesproken was. Hierdoor ben ik erg teleurgesteld. Er werd mij meermalen gevraagd de auto toch te betalen en een afspraak te maken zodat eea alsnog netjes gemaakt zou worden. Gaf me geen fijn gevoel, werd onder druk gezet en niet prettig. Uiteraard heb ik geen betaling gedaan terwijl hier wel meermalen naar werd gevraagd. Omdat de auto niet werd opgeleverd zoals de afspraak was, heb ik de auto laten staan. Erg jammer. Gelukkig heeft de verkoper samen met mij de auto volledig nagekeken, samen foto’s gemaakt zodat wij beiden exact weten wat het resultaat moet worden. helaas kon de verkoper mij geen datum geven wanneer de auto klaar zou zijn. De auto is wel op in naam gezet… Resumé , erg jammer dat als je bijna 40.000 euro neerlegt, je je moet verdedigen omdat de verkoper/bedrijf niet zich aan de afspraak houdt en hier op alle mogelijke manieren onderuit probeert te komen. Als ik de koop zou willen annuleren/opzeggen, dan moet ik 15% betalen! Is bijna 6000 euro !!!! betalen om mijn eigen auto te behouden. Is geen optie, voelt crimineel en in mijn wereld een belachelijk voorstel. Ik zal de auto wel moeten kopen maar er zit een enorme smet op zoals u zich wellicht voor kan stellen. het liefst zou ik de auto niet meer kopen want op deze manier is het zeer onprettig zaken doen. Veel geld betalen en dan nog moeten vechten voor je gelijk. Heeft u wellicht een beter voorstel? Graag verneem ik van jullie"

2022-01-26 | Patrick | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service en zeer vriendelijk "

"De auto is voor een service buurt en keuring geweest emailleer is goed geregeld, kan weer leerlijk rijden in mijn auto"

2022-01-26 | Marjolein | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Proefrit aan huis gehad, dat was echt heel fijn! Prima afspraken met de verkoper kunnen maken over een aantal zaken voor het opleveren van de auto. Bij ophalen stond de auto in de showroom met een kleed erover, ik mocht de auto onthullen. Vond het erg speciaal, terwijl het geen eens een nieuwe auto was."

2022-01-26 | Gera | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Correct, netjes, accuraat, eerlijk."

2022-01-26 | Rob | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"Als zeer prettig ervaren nemen de tijd voor je. Goed geholpen en snelle reactie via de mail. Vriendelijke verkoper."

2022-01-26 | Rick | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mooie 3008"

"We waren op zoek naar eenP 3008 en vonden de juiste uitvoering in Hengelo bij Broekhuis. Na prettig telefonische gesprek een afspraak gemaakt. Alles was top verzorgd. Ook hier weer een duidelijk en prettig gesprek en onderhandeling over de prijs. Wel een aantal dagen moeten wachten omdat ze de auto yip top willen afleveren. Met veel plezier weer naar Hengelo gereden om de auto op te halen. Ook nu weer de nodige aandacht, uitleg en service. Toen thuis bleek dat er een onderdeeltje miste werd dit meteen opgestuurd. Wat een geweldige service."

2022-01-26 | Henk | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verbluffend eindresultaat "

"Monteur Co heeft voortreffelijk werk geleverd. De schade fantastisch hersteld en de gehele auto binnen en buiten keurig schoongemaakt. Co bedankt"

2022-01-26 | Gerbert | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima merkgarage dat doet wat je er van mag verwachten."

"Wij worden altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen. Bij Apk en/of periodiek onderhoud wordt je altijd netjes van te voren gebeld over de kosten. Ook als er extra punten van aandacht of onderhoud nodig zijn"

2022-01-26 | Reinier | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Leuke verkoper, nam alle tijd voor goed overleg. Auto netjes afgeleverd."

2022-01-26 | Maarten | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierig en ontspannen contact "

"Prettig zaken doen in een ontspannen wederkerig contact. Oog voor detail en service/ klant gericht. Doen wat extra's voor je, zonder te focussen op een wederdienst! Dank daarvoor."

2022-01-26 | René | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijke ontvangst "

"Goede service en Eric Bot is een werknemer die met je mee denkt. Heel prettig."

2022-01-26 | Rhj van Grinsven | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service en goede communicatie "

"Ondanks dat ik niet in Doornspijk woon, wordt mijn auto netjes opgehaald en terug gebracht. Als er reparaties nodig zijn, wordt dit van te voren met je doorgenomen. Super!"

2022-01-26 | Bea | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"goede communicatie tijdens de service"

2022-01-26 | Renger de Vries | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"is er een betere service denkbaar? Hoe zou die er dan moeten uitzien."

"Na wat onverwachte, door de monteur ontdekte, defecten zoals bougies van € 200 bij een km stand van 33.000 en een cel van een accu (beide geen VW coulance), is de auto weer in topconditie. Het is onmiddellijk merkbaar bij het rijden en dat geeft een fijn gevoel."

2022-01-26 | RHH Holthuis | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hartstikke professioneel en aardig"

"Goede service/ auto werd thuis opgehaald. Tussendoor gebeld om goedkeuring te vragen voor enkele reparaties. Goed advies. Erg aardige mensen al jaren."

2022-01-26 | Bep ketz | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Niet alleen de auto, maar ook de eigenaar wordt met aandacht benaderd!"

"Bovenstaande korte zin zegt wat mij betreft alles."

2022-01-26 | Willy | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prettig en behulpzaam"

"prettig en behulpzaam"

2022-01-26 | carla | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne vestiging van Broekhuis "

"Al jaren klant en zal er ook blijven komen . Heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met de vestiging zeist."

2022-01-26 | Ruis | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"hier is de klant koning"

"de jaarlijkse onderhouds beurt is iets wat heel belangrijk is voor je auto je auto wordt van binnen en buiten nagekeken of er eventuele mankementen zijn, dat daar een prijs kaartje aan hangt dat weet je maar veiligheid voor alles.daar weten ze bij Broekhuis in Deventer suptiel mee om te gaan een goed voor overleg met de medewerker van de receptie die duidelijk uitleg geeft over de mankementen en wat de reperatie gaat kosten ervaar ik als heel prettig je weet duidelijk waar je aan toe bent het verzacht de (pijn) van de kosten omdat je heel profesioneel en vriendelijk behandelt wordt.media traning hebben ze bij Opel Broekhuis niet nodig de klant voelt zich direct Koning .en daarom geef ik een dikke tien tot ziens !!!! groet J Beusekamp"

2022-01-26 | Johan Beusekamp | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed geregeld en snel klaar"

"Ok, ik hen andere review reeds ingevuld"

2022-01-26 | Roel | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dit keer onderhoud"

"Top"

2022-01-26 | Bertus | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren naar alle tevredenheid klant"

"Mijn Opel Astra K heeft weer keurig een beurt en APK ondergaan waarbij ik als klant uiterst tevreden ben over de service, zowel telefonische afstemming als de uitvoering in zijn geheel. Nadien gebeld worden dat de auto weer klaar staat om opgehaald te worden waarbij deze ook nog eens keurig is gewassen en gezogen. Heel tevreden."

2022-01-26 | Harry | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"“Problemen” rond bestelling en levering van mijn nieuwe X1 prima opgelost!"

"Levering voor jaareinde bleek niet mogelijk. geboden alternatief zeer adequaat en coulant afgehandeld. Vriendelijke en kundige verkoper die meedacht om tijdige levering mogelijk te maken."

2022-01-26 | Kees | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service en correcte behandeling"

"Keurige werkzaamheden en vriendelijke behandeling."

2022-01-26 | Coby | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Alles perfect geregeld. Afspraak, uitvoering van het werk en de afhandeling zoals gebruikelijk perfect geregeld."

2022-01-26 | Bob | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice!"

"Topservice!"

2022-01-26 | Robert | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"alles heel goed gegaan"

"Op zaterdag een Kia niro gekocht. Wilde deze zo snel mogelijk hebben. Kon hem de volgende woensdag halen ondanks dat er nog een trekhaak onder gezet moest worden. Door foute levering trekhaak heb ik hem op donderdag kunnen ophalen. Nederlands instructie boekje (is nu in zweeds) wordt zsm opgestuurd."

2022-01-26 | Bart | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima uitgevoerde onderhoudsbeurt"

"Prettig geholpen, duidelijke communicatie over de extra werkzaamheden. Keurig afgeleverde auto, netjes schoongemaakt van binnen."

2022-01-26 | Rob | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed en correct."

"goed en correct"

2022-01-26 | Klaas Pieter Blok | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goede service"

2022-01-26 | Ludy | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals het hoort"

"Ik ben zoals het hoort tevreden."

2022-01-26 | Ans | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig geholpen, fijne medewerkers, altijd overleg met de klant"

"altijd weer fijn als de auto weer soepel loopt, schoon afgeleverd wordt, alle extra eventuele kosten worden overlegt, een top bedrijf"

2022-01-26 | Petra | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima geholpen, dit begon al bij de afspraak maken. Fijne fiets om mee naar huis te fietsen. Maar ik geef nooit een 10, volgend jaar misschien ik ga niet over een dag ijs."

2022-01-26 | Frans de Wild | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben vriendelijk en keurig geholpen"

"De verkoper(ster) heeft mij netjes en duidelijk weergeven in een korte tijdsbestek voorzien van de nodige info."

2022-01-26 | Rob | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed werk verricht."

"Erg tevreden over de werkzaamheden, vooraf goede communicatie. Vriendelijk personeel."

2022-01-26 | Petra | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes gewerkt "

"Goed bedrijf"

2022-01-26 | Leon boetekees | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwen"

"Zelf heb ik geen verstand van auto's, motoren, onderhoud enz. Ik vertrouw op jullie advies en deskundigheid."

2022-01-26 | Ria | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"ik ben zeer tevreden over jullie"

2022-01-26 | j. l. a de jong | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service ."

"Behulpzaam en vriendelijk personeel . Een van de weinige bedrijven met haal en breng service ! Verder niets dan lof ."

2022-01-26 | Lot Brugman | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, goed geïnformeerd gebleven tijdens bestelproces!"

"Mijn eerste afspraak helaas iets te laat geholpen, maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen met de manier waarop ik geholpen ben! Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen, alle opties duidelijk besproken, om uiteindelijk tot een mooie keuze te komen!"

2022-01-25 | Jean-Paul | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren