Carhacks voor in en om de auto

Tandpasta, een ontnieter en tape lijken dan wel weinig met elkaar te maken te hebben, maar gebruik ze als slimme hulpjes voor uw auto en plots lijken het ingenieuze tools en kunt u zichzelf omdopen tot ware autotechnicus. Met alledaagse producten houdt u uw auto in topconditie en kunt u onderweg onbezorgd genieten. Bekijk de video’s en ga als een pro aan de slag!

Een telefoonhouder binnen handbereik

We willen natuurlijk niet afgeleid worden tijdens het rijden, wel is het soms handig om navigatie-apps bij de hand te hebben. Geen telefoonhouder in de auto? Knoop dan twee elastiekjes aan elkaar en haal deze door de roostertjes van de airco. Er ontstaan dan twee lusjes waar u de telefoon gemakkelijk in kan bevestigen. Off you go!

Even ontdooien met handgel

De alcohol in desinfecterende handgel zorgt ervoor dat ijs ontdooit, daardoor is dit een perfecte oplossing voor bevroren sleutelgaten van uw auto. Spuit de handgel rechtstreeks in het sleutelgat zodat het snel ontdooit. Even wachten en daarna kunt u moeiteloos de auto ontgrendelen.

De ontnieter: omring uw sleutels eenvoudig en snel

Sleutels op een koningsring krijgen, kan lastig zijn. Helemaal als u ook nog eens kortere nagels heeft. Nieuwe sleutelhangers zijn ook nog eens erg stug en daardoor lastig open te krijgen. Met een ontnieter (nietjesverwijderaar) opent u de sleutelring zonder moeite en schuift u de sleutel er gemakkelijk op of af!

Gebruik tandpasta om de koplampen schoon te maken

Met deze carhack verwijdert u het doffe glazuur dat zich gevestigd heeft op de koplampen. Gebruik wat tandpasta en wrijf hier de koplampen goed mee in. Laat dit even inwerken en neem het vervolgens af met een vochtige doek. U ziet gelijk resultaat!

Onbezorgd op pad dankzij de 'Penny-test'

Het juiste profiel van uw banden (minimaal 1,6 mm) zorgt dat uw auto optimaal grip heeft en het water snel van de banden afvoert. Door een stuiver tussen het profiel te houden, is de profieldiepte makkelijk op te meten. Houd uw duim op de munt tot waar deze in het profiel past, vervolgens meet u het stukje vanaf de duim tot de rand van de stuiver op. Een diepte van minimaal 1,6 mm? Dan is het loopvlak van uw band nog in orde!

Weet u het nog? Dankzij tape wel!

Auto delen met meerdere bestuurders? Bevestig tape op de zijkant van de stoel en op de dorpel, zodat u altijd kunt zien wat voor u de ideale stoelstand is. Want weet u nog waar de stoel ongeveer stond? Dankzij de tape kunt u zonder veel gedoe de stoel weer terugzetten op uw ideale positie!

Morsen is verleden tijd

Geen trechter bij de hand voor het vullen van de olie? Gebruik dan de peilstok of een schroevendraaier. Als u de olie langs de peilstok of de schroevendraaier giet, geleidt dit de olie regelrecht het reservoir in. Geen gesmeer of vieze handen meer!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1