Broekhuis bestaat 90 jaar

Wij vieren graag ons 90-jarig bestaan met u, want dit is allerminst vanzelfsprekend in een branche die continu verandert. In de afgelopen 90 jaar mocht ons familiebedrijf uitgroeien tot een complete mobiliteitspartner met alle services onder één paraplu.

Dat is iets om trots te zijn, met zijn allen; enthousiaste medewerkers en trouwe klanten! Daarom is deze editie van het Bij Broekhuis Magazine extra dik, gevuld met onder andere mooie portretten van onze klanten en medewerkers, echte Broekhuis ambassadeurs.

Laat een review achter

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw mening over het Bij Broekhuis Magazine. Wat vond u leuk om te lezen, heeft u een nieuwe dienst ontdekt en miste u nog iets in het magazine? Met deze inzichten kunnen wij werken aan de volgende editie, zodat deze nog beter aansluit op uw interesse en wensen!

Vertel ons wat u van deze 3e editie van het Bij Broekhuis Magazine vindt in een review.

Welk cijfer geeft u het magazine?

Waarom geeft u dit cijfer?

Stonden er services en diensten in van Broekhuis die u nog niet kende?

Welk item vond u het leukst?

Stonden er services en diensten in van Broekhuis die u nog niet kende?

Heeft u via een item in het magazine onze website bezocht?

Heeft u onderwerp-suggesties voor de volgende editie?

Gaat het Bij Broekhuis Magazine digitaal?

Wij bieden steeds meer duurzame oplossingen aan onze klanten, maar we kijken ook naar de mogelijkheden waarop wij zelf duurzamer kunnen ondernemen. Daarom zijn wij benieuwd: zou u de volgende editie van het Bij Broekhuis Magazine digitaal lezen? Laat ons uw voorkeur weten!

Uw voorkeur

Vul uw gegevens in:

Adres
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1