Als officieel MINI-dealer biedt Broekhuis MINI u graag voordelige checks aan voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw MINI. Tegen beperkte kosten controleren onze MINI-technici uw auto op een uitgebreid aantal punten. Zo bent u met onze checks in ieder seizoen verzekerd van de beste zorg voor uw auto.

Zomer Check

Gaat u met uw MINI op zomervakantie en maakt u veel kilometers? Maak dan gebruik van onze Zomer Check. Hierbij controleren wij uw MINI van top tot teen. Punten waar we specifiek naar kijken zijn bijvoorbeeld de accu, bandenspanning, koelsysteem, oliepeil, remblokken, trekhaakaansluiting, V-snaren en vloeistofniveau. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan bespreken we dit eerst met u.
 

Winter Check

Met onze Winter Check blijft uw MINI ook in de winter in topconditie. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Tijdens de Winter Check controleren we uw auto op diverse wintergevoelige punten, zoals de accu, koelsysteem, radiateur, remblokken, ruitenwissers en verlichting. Zo verkleint u de kans op bijvoorbeeld startproblemen, vastgevroren onderdelen en gaat u ook in winterse omstandigheden altijd veilig de weg op.

MINI John Cooper

Meer informatie

Voor meer informatie over de Zomer Check en Winter Check voor uw MINI kunt u contact opnemen met uw Broekhuis MINI-dealer. We helpen u graag verder!
 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw MINI? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis MINI-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1