Countryman & Cooper

Reparaties en onderdelen voor uw MINI

MINI’s staan bekend om hun unieke ‘funfactor’, sterke prestaties en solide kwaliteit. Als MINI-rijder weet u dat als geen ander. Toch is er ook aan een MINI wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een aanrijding of ongelukje schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Originele MINI-onderdelen zijn gemaakt volgens strikte MINI-kwaliteitsnormen en passen exact. Ze zorgen ervoor dat uw MINI volledig origineel blijft en dragen zo bij aan de gunstige restwaarde van uw auto. Van originele MINI-accu’s en MINI-remschijven, tot en met MINI-brandstoffilters, MINI-bougies en meer: alles is speciaal gemaakt voor optimale prestaties van uw MINI.

Officieel merkdealer van MINI

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw MINI bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van MINI, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw MINI, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in MINI en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw MINI door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als erkend MINI-dealer maken we bij het repareren van uw MINI meestal gebruik van originele MINI-onderdelen. U profiteert dan van 2 jaar garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de originele onderdelen. Ook op originele accessoires van MINI die u bij ons aanschaft heeft u uiteraard garantie.

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Originele nieuwe MINI-onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en bieden 2 jaar fabrieksgarantie. Maar wist u dat er ook MINI-ruilonderdelen zijn? Deze zijn van dezelfde MINI-kwaliteit en bieden eveneens de zekerheid van 2 jaar garantie. En dat terwijl ze tot 50% goedkoper zijn dan nieuwe onderdelen. Wat voor u de beste keuze is, hangt onder meer af van de leeftijd en de kilometerstand van uw MINI. Hierin denken we graag met u mee. De beste oplossing mogelijk maken voor u en uw auto: dat is wat telt voor ons. Ook als het gaat om de kosten van een reparatie.

 

Mini 3-deurs
Countryman 2021

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw MINI aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel MINI-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw MINI vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw MINI? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis MINI-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1