De zomer staat voor de deur en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om uw MINI helemaal in orde te hebben voor u op weg gaat. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Met een uitgebreide MINI Zomercheck, een update van uw navigatiesysteem en korting op onder meer dak- en fietsendragers kan de zomer écht beginnen.
Zomercheck

ZOMERCHECK

De MINI Zomercheck is een uitgebreide controle waarbij uw MINI op 20 belangrijke punten wordt gecheckt. Voor slechts € 50,- worden onder andere de accu, remblokken en -schijven en bandenspanning gecontroleerd door onze ervaren, speciaal opgeleide MINI monteurs. Zij weten precies waar ze op moeten letten zodat u onbezorgd op weg kunt.

DAK- EN FIETSENDRAGERS

Moet er elke vakantie toch meer bagage mee dan gedacht? Met de MINI transportoplossingen is er altijd genoeg plek. De MINI Dakdragers, MINI Dakbox en MINI Fietsendrager zijn heel eenvoudig in het gebruik en passen goed bij het moderne design van uw MINI. De dakbox zorgt voor tot wel 320 liter extra ruimte en op de fietsendragers kunt u tot 3 (e)bikes kwijt.

Dak- en fietsendragers
Navigatie update

NAVIGATIE-UPDATE

Wist u dat elk jaar ongeveer 15% van het wegennet verandert? Om ervoor te zorgen dat uw MINI u zonder omwegen van A naar B brengt, heeft MINI voor bijna alle navigatiesystemen een update beschikbaar. Van mei tot en met september ontvangt u deze update van ons voor slechts € 65,-.

1