Wordt dit de zomer om op avontuur te gaan, een roadtrip te maken en van de zon te genieten? Uw MINI zegt op al deze vragen volmondig ‘ja’ - en houdt het heerlijk luchtig. De experts van MINI bieden LOVE & CARE en weten uw airco klaar te stomen voor zelfs de heetste zomerdag.

UW MINI ZO FRIS ALS MAAR KAN.

Als de temperatuur omhoog schiet, is de airco uw beste vriend. Hoe fijn is het als deze dan weer optimaal koelt en heerlijk fris ruikt? De MINI experts regelen dat. Een aircocheck inclusief geurbehandeling kost tijdelijk slechts € 50,-. Ook krijgt u nu een echte zomerse hamamdoek in MINI stijl cadeau. Geen mooiere manier om de zomer te beginnen.

ALLES EN IEDEREEN MEE.

Dankzij onze dakboxen, dakdragers en fietsendragers hoeft niets achter te blijven. Origineel MINI, dus even mooi als doordacht. Zo kan de dakbox aan twee kanten open en is deze goed beveiligd. De dakdragers sluiten aan op het ontwerp van uw MINI en zijn voorzien van een solide antidiefstalsysteem. De fietsendrager maakt het bijzonder eenvoudig om fietsen (zelfs e-bikes) mee te nemen en is net zo makkelijk weer opgeborgen. Op al deze items ontvangt u nu 15% voordeel.

GELUK BIJ PECH.

Ook MINI modellen van 5 jaar en ouder krijgen van ons LOVE & CARE bij pech onderweg. Met MINI Service Verlengde Pechhulp krijgt u deskundige tips die u op weg helpen of sturen we een erkende hulpdienst. U kunt MINI Service Verlengde Pechhulp afsluiten voor € 35,- per jaar in combinatie met een werkplaatsbezoek.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1