Zomer is hét moment om het leukste te doen wat er maar bestaat: rijden in uw MINI. Dan is het goed om te weten dat die daar helemaal klaar voor is. Met de Zomercheck controleren we op de twintig belangrijkste punten. Nu voor slechts 50 euro, en daarbij krijgt u gratis een shoppertas* in het geel of blauw. Wat neemt u mee vandaag?
Maak nu een afspraak, want naast de zomercheck bieden we nog meer voordeel om uw BMW in het zonnetje te zetten:
√ Meer ruimte met extra voordelige dakkoffers en fietsendragers
√ Aircocheck inclusief reiniging
√ Voorbereid de weg op met de navigatie-update

PERSOONLIJKE RUIMTE.

Als u op avontuur gaat, wilt u natuurlijk wel de juiste uitrusting mee. Soms iets meer dan u had gedacht. Of misschien wilt u uw MINI laten staan en op de fiets nog verder van de gebaande paden af. Geen probleem. Voor de stevige dragers van MINI zijn maar weinig dingen te gek.

Tot en met 30 september krijgt u bij ons voordeel op een dakdrager, dakkoffer of fietsendrager. We helpen u graag met advies welke slimme oplossing past bij uw behoefte én uw auto. Benieuwd hoe we u wat extra ruimte kunnen geven?

Ga deze zomer extra goed voorbereid op pad.

Juist dit jaar wordt er in de zomer extra drukte op de Europese wegen verwacht, nog meer reden om niet te stranden door iets dat gemakkelijk voorkomen had kunnen worden.
Om niet voor verrassingen te komen staan, raden wij voor een verre reis altijd aan om uw auto goed te laten checken, zodat u onbezorgd op pad kunt.  

GENIET VAN FRISSE LUCHT.

Wij raden u aan om minimaal één keer per jaar de airco van uw MINI te laten reinigen, zodat schimmels, stof en bacteriën geen kans krijgen. Doet u dat voor 30 september, dan betaalt u slechts € 50,- voor een aircocheck en reiniging (excl. koudemiddel).

THUISVOELEN WAAR U NOG NIET WAS.

Onder de zon smelten al uw problemen weg, maar de weg vinden kan wat lastiger zijn. Zeker met plaatsnamen die het moeilijk maken (zo zijn er in het Zuiden 222 plaatsnamen die beginnen met Saint-Martin). Een navigatie die helemaal up-to-date is, geeft een zorgeloos en vrij gevoel.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1