Broekhuis is uw officiële Mitsubishi dealer

Wilt u een Mitsubishi rijden? Ontdek bij de vestigingen van Broekhuis Mitsubishi welke Mitsubishi bij u past. We hebben zowel nieuwe als gebruikte Mitsubishi's. Daarnaast bent u bij ons in de juiste werkplaats voor officieel dealeronderhoud waardoor u bepaalde garanties behoudt.
Ontdek ons (elektrische) aanbod, de actuele voorraad en wat we kunnen betekenen voor u om uw Hyundai in topconditie te houden!
 

Werkplaatsafspraak plannen

Plan een werkplaatsafspraak

Bij Broekhuis kunt u terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan uw Mitsubishi. Plan nu snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Onderhoud Mitsubishi

Onderhoud van uw Mitsubishi

Bij Broekhuis kunt u terecht voor elke type onderhoud en reparatie aan uw Mitsubishi. Bekijk de onderhoudspagina voor meer informatie over wat wij doen.

Nieuws Mitsubishi

Nieuws van Broekhuis Mitsubishi

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Broekhuis Mitsubishi. Van de nieuwste Mitsubishi's tot service-update en meer!

Mitsubishi Eclips

De Mitsubishi Eclipse

De Eclipse Cross is ontwikkeld voor ultiem rijplezier. De 1.5 turbomotor met zowel directe als indirecte brandstofinjectie, levert een hoog koppel over een groot toerengebied. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

Vind uw Mitsubishi

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1