BMW Motorrad 3asy Ride is een speciaal financieringsaanbod van BMW Financial Services, waarmee u een gloednieuwe motorfiets naar keuze kunt rijden zonder daarvoor uw spaargeld te gebruiken. Kies nu voor het financieren van een motorfiets en begin zorgeloos aan nieuwe avonturen.

Zo werkt BMW Motorrad 3asy Ride 

Bij 3asyRide draait alles om het getal 3. Zo betaalt u bij het financieren van uw BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33% en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag lost u in 33 maanden af. Bij aanschaf van een BMW motorfiets occasion lost u het bedrag af tegen een rente van 3,33%.

Tijdelijk extra scherpe rente van 1,99% op nieuwe motorfietsen

Bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets lost u uw bedrag tijdelijk af tegen een extra aantrekkelijke rente van slechts 1,99%. 

Financier ook BMW accessoires en kleding

Een nieuwe motorfiets gevonden? Dan zou een nieuw pak zomaar het volgende op uw lijstje kunnen zijn. Financier nu uw BMW kleding mee. En heeft u al gedacht aan accessoires? Ook die kunt u nu mee financieren met uw BMW motorfiets. Dit kan tot maar liefst 20% van de aanschafprijs van uw motorfiets, met een maximum van € 3.000,-. 

Een motor van de zaak

BMW Motorrad 3asy Ride is er ook voor de zakelijke klant. Zeker gezien alle voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u als werkgever geen bijtelling betaalt over de catalogusprijs? Alleen de privé gereden kilometers hoeft u op te geven. Zo zal de bijtelling voor motorfietsen een stuk lager uitvallen dan bijvoorbeeld van een personenauto. 
 

Rekenvoorbeeld BMW Motorrad 3asy Ride (nieuwe motorfiets)*
Contante waarde (aanschafprijs): € 12.394.20,-
Contante betaling (aanbetaling): € 4.090,-
Totaal kredietbedrag: € 8.304,11
Duur van de kredietovereenkomst: 33 maanden
Jaarlijks kostenpercentage: 1,99%
Termijnbedrag per maand: € 138,11
Totaal door u te betalen bedrag: € 8.647,79
Vaste debetrentevoet: 1,99%

*Bovenstaande bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.090,-. BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv. Rentestand september 2020.

Kies voor het financieren van uw motorfiets bij Broekhuis BMW Motorrad en ga onbezorgd op pad!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1