Wanneer u op zoek bent naar gemak en zekerheid, dan kiest u voor het zakelijk leasen van een BMW motorfiets. Voor een vast all-in maandtarief rijdt u weg op een gloednieuwe BMW motor. Zorgen maken over in de file staan of een parkeerplaats zoeken is er vanaf dan niet meer bij. We nemen graag de mogelijkheden van zakelijk motorrijden met u door!

Zakelijk leasen

In een vast maantarief zijn vrijwel alle kosten inbegrepen. Denk hierbij aan rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer na 24 uur. Daarnaast zijn alleen de brandstofkosten én eventuele bekeuringen voor uw rekening.

Vooraf kunnen we samen met u de mogelijkheden doornemen, zo maken we afspraken over het maandbedrag, de looptijd van het contract en het maximaal aantal kilometers dat u verwacht te rijden. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het restwaarderisico; wij blijven eigenaar van de motorfiets waardoor dit risico voor onze rekening is. Is de overeenkomst afgelopen? Dan levert u uw motorfiets gewoon weer bij ons in, tenzij u besluit de BMW motorfiets over te kopen. Immers, u went snel aan uw avontuurlijke vervoersmiddel!  
 

De voordelen van zakelijk leasen 

 • Eén vast all-in maandtarief
 • Geen grote eenmalige investering
 • Onderhoud en reparatie bij ons als dealer
 • Service en mobiliteit zijn gegarandeerd
 • Geen omkijken naar administratie, beheer en inruil- of restwaarde

Standaard inbegrepen bij zakelijke lease

Een motor zakelijk leasen biedt extra gemak én voordeel voor u als ondernemer. We hebben de componenten die standaard zijn inbegrepen in het vaste all-in maandtarief op een rij gezet voor u.

 • Afschrijving en een concurrerende rente: U betaalt een vaste, concurrerende rente. Daarnaast betaalt u afschrijvingskosten, gezien de waarde van uw BMW motorfiets afneemt. Hier heeft u verder geen omkijken naar, want beide componenten zitten al inbegrepen in het maandbedrag.
 • Allrisk verzekering: Indien u kiest voor zakelijk leasen dan is uw BMW motorfiets ook direct allrisk verzekerd. Uw eigen risico bedraagt slechts € 135,- per schadegeval.
 • Onderhoud en reparatie: Mocht er onverhoopt een onderdeel van uw motorfiets kapot gaan door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kunt u altijd terecht bij ons als uw BMW Motorrad dealer.
 • Houderschapsbelasting: Ook de houderschapsbelasting van uw BMW motorfiets is standaard inbegrepen in het maandbedrag.
 • Vervanging van banden: Wanneer de banden van uw BMW motorfiets toe zijn aan vervanging, dan kunt u uiteraard terecht bij ons in de werkplaats. Geen zorgen over extra kosten, want ook deze zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag.
 • Pechhulp: Ook bij pech staan we graag voor u klaar. Zo kunt u onbezorgd de weg op.
 • Afleverkosten en leges: In uw maandbedrag zijn de afleverkosten en leges inbegrepen. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Motor van de zaak

Motorrijden is op fiscaal gebied zeer aantrekkelijk, zeker als u kiest voor een motor van de zaak. Bent u ZZP’er of eigenaar van een eenmanszaak en rijdt u minimaal 10% met uw motorfiets? Dan zijn de kosten en afschrijvingslasten aftrekbaar van het resultaat van uw onderneming. Indien u de motor zakelijk financiert middels 3asy Ride, dan is ook de rente aftrekbaar.

Heeft u een B.V.?

Wanneer u een motorfiets aanschaft op rekening van de B.V., dan zijn de afschrijving, gebruikskosten en eventuele rente aftrekbaar. Tevens zijn de kosten van een zakelijke leaseovereenkomst aftrekbaar.

Meer weten?

We nemen graag alle mogelijkheden van zakelijk motorrijden met u door, om zo samen te ontdekken welke vorm het beste bij u en uw onderneming past.

Broekhuis is uw mobiliteitspartner op het gebied van zakelijke lease!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1