- x 21.10.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband BMW

De nieuwe BMW iX: vanaf 13 november 2021 bij Broekhuis in de showroom 

Comfort, innovatie en schoonheid kenmerken de nieuwe BMW iX. De elektrische SUV straalt door zijn strakke lijnenspel en lijkt uit één geheel te zijn vervaardigd. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De iX is geschikt voor zowel een rit door de drukke stad als voor het afleggen van langere afstanden.

Een tweede woonkamer

Het interieur van de iX wordt als een tweede woonkamer voor de bestuurder. Alleen de beste materialen zijn uitgekozen voor het interieur: verfijnde edelhouten details, handgeweven Jacquardstof en Alcantara in de kleur Purus Rosé. LED-verlichting onder de stof en het hout volgen de bewegingen van de bestuurder en benadrukken hoe natuurlijk BMW alle technologie in de iX heeft verweven.

Autonoom rijden in de BMW iX

Het vernieuwde rijsysteem van de BMW iX kent twee standen: Boost & Ease. Met de Boost Mode verdwijnen alle rijhulpen en ligt de volledige controle over de SUV bij de bestuurder. De tweede rijstand, Ease Mode, activeert alle rijhulpsystemen van de BMW iX. In deze rijstand zal de iX grotendeels zelfstandig door het verkeer kunnen rijden.

De verrassende en innovatieve BMW iX is vanaf 13 november 2021 te bewonderen in de showroom van Broekhuis.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1