- x 30.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Coronamaatregelen in onze vestigingen

Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter-maatregel opgeheven. Het is nu niet meer verplicht om deze afstand te houden, al blijft dit wel algemeen geadviseerd. Om u ook nu onbezorgde mobiliteit te bieden, willen we zo duidelijk mogelijk communiceren over wat de actuele maatregelen concreet betekenen voor u in onze vestigingen.

Showrooms

U bent meer dan welkom om uw nieuwe voertuig bij ons in de showroom te ontdekken. Ook proefrijden behoort tot de mogelijkheden. Het maximum van een aantal bezoekers per vierkante meters is ook vervallen per 25 september. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken. Uiteraard staat het u vrij om wél een afspraak te maken, zo weet u immers dat u snel geholpen wordt op het moment dat het u uitkomt.
Blijft u liever thuis? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar met diverse mogelijkheden. Kies de service die bij u past in deze tijd!

Werkplaatsen

Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Onderhoud, APK of reparatie? In iedere situatie kunnen wij u op weg helpen, ook wanneer u dit liever vanuit huis regelt. Hoewel de 1,5 meter-maatregel niet meer verplicht is, houden we deze wel aan indien dit aangegeven wordt. Heeft u liever op afstand contact? Geef dit dan gerust aan, we willen hoe dan ook helpen!
In iedere situatie kunnen wij u helpen, ook wanneer u het liefst thuisblijft. Hiervoor kunnen we in overleg een haal- en brengservice bieden voor uw voertuig. Van welke service wilt u gebruikmaken?

Evenementen

Voor evenementen in en rond onze vestigingen gelden een aantal maatregelen, waarvan de belangrijkste: het verplicht tonen van een coronatoegangsbewijs. Vanaf 25 september geldt dat alle volwassenen een coronatoegangsbewijs en een ID-bewijs moeten tonen om toegang te krijgen tot een evenement. Dit geldt voor evenementen binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaatsen. Voor alle evenementen geldt dat de horeca na 0.00 uur gesloten is, met uitzondering van afhaalmogelijkheden.

Hygiëne in de vestigingen

Komt u naar onze vestiging? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. We attenderen u graag nog even op enkele richtlijnen:

  • 1,5 meter afstand: deze afstand is niet meer verplicht, maar door sommigen nog wel gewenst. Om een ieder het gevoel van thuiskomen te laten ervaren houden we rekening met iedereens voorkeuren. Geef dus gerust aan waar uw voorkeur naar uit gaat; wel of geen 1,5 meter afstand. Ook vragen wij klanten onderling elkaars wensen te respecteren.
  • Extra reinigingsmomenten: balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd. Ook zullen onze monteurs en schadeherstellers o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van uw auto extra reinigen voor en na een bezoek aan onze werkplaats.

Alert bij klachten

Juist nu de maatregelen versoepelen, vragen wij iedereen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene thuis te blijven.

Wij doen er alles aan om voor u klaar te staan. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust. Neem hiervoor contact op met uw Broekhuis vestiging of met één van onze medewerkers van het Klantencontactcentrum via 0341 – 75 11 87.

1