- x 14.01.2022
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Coronamaatregelen in onze vestigingen

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 gelden er weer nieuwe coronamaatregelen. Om u onder alle omstandigheden onbezorgde mobiliteit te bieden, willen we zo duidelijk mogelijk communiceren over wat de actuele maatregelen concreet betekenen voor u in onze vestigingen.

Showrooms

1,5 meter afstand, mondkapje en aangepaste openingstijden
U bent meer dan welkom om uw nieuwe voertuig bij ons in de showroom te ontdekken. Ook proefrijden behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Dit zijn de maatregelen die gelden in onze showrooms:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze binnenruimtes, dus ook in de showrooms. Bent u met één van onze verkoopadviseurs in gesprek, dan mag het mondkapje wel af. Houdt u het mondkapje liever op, dan houden we daar uiteraard rekening mee.
  • De 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassenen vanaf 18 jaar. Daarom gaan wij tijdens het bekijken van een auto niet meer naast u zitten, maar geven op afstand uitleg over het voertuig.
  • Onze showrooms zijn geopend tot 17:00 uur. Deze aangepaste openingstijden gelden voor alle niet-essentiële winkels.

> Met deze services staan we voor u klaar!

Werkplaatsen

1,5 meter afstand en mondkapjes
Onze werkplaatsen vallen onder de essentiële dienstverlening, waardoor ze volgens de reguliere openingstijden geopend blijven. De openingstijden vindt u via het vestigingsoverzicht. Onderhoud, APK of reparatie? In iedere situatie kunnen wij u op weg helpen, ook wanneer u dit liever vanuit huis regelt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Brengt u uw voertuig naar onze werkplaats? Dan gelden de volgende maatregelen:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze binnenruimtes, dus ook bij onze servicebalies wanneer u uw sleutels overhandigt.
  • De 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassenen vanaf 18 jaar. Hier worden onze wachtruimtes dan ook op ingericht. Wilt u wachten tijdens het onderhoud? Geef dit dan graag van tevoren aan, zodat we plek voor u kunnen reserveren.

Evenementen

Geannuleerd
Voor evenementen in en rond onze vestigingen hebben wij besloten om deze te annuleren. Heeft u zich aangemeld voor een evenement dat geannuleerd is of op een andere manier invulling krijgt, dan ontvangt u hiervoor persoonlijk bericht.

Hygiëne in de vestigingen

Komt u naar onze vestiging? Dan kunt u erop rekenen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. We attenderen u graag nog even op enkele richtlijnen:

  • 1,5 meter afstand: deze afstand is weer verplicht. Daarom vragen we u bij het betreden van onze vestigingen deze afstand te bewaren. 
  • Mondkapjes: het is weer verplicht om een mondkapje te dragen tijdens het bewegen in publieke binnenruimtes, dus ook bij ons in de vestigingen aan de balies.
  • Extra reinigingsmomenten: balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd. Ook zullen onze monteurs en schadeherstellers o.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten van uw auto extra reinigen voor en na een bezoek aan onze werkplaats.

Alert bij klachten

Om u een prettig en veilig bezoek te kunnen beloven, staat voorop dat wij iedereen vragen om extra alert te zijn bij gezondheidsklachten, zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij symptomen als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts vragen wij diegene thuis te blijven.

Wij doen er alles aan om voor u klaar te staan. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust. Neem hiervoor contact op met uw Broekhuis vestiging of met één van onze medewerkers van het Klantencontactcentrum via 0341 – 75 11 87.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1