Uw SEAT kunt u met tal van accessoires aanpassen aan uw persoonlijke wensen. In welk model SEAT u ook rijdt: voor vrijwel al uw wensen is een passende accessoire te vinden. Wij zorgen voor een perfecte installatie van iedere accessoire.

Uitgebreid assortiment

Voor accessoires heeft u onder meer de keuze uit het aanbod van SEAT zelf. Denk bijvoorbeeld aan dakspoilers, instaplijsten, bagagerekken en lichtmetalen velgen. Naast originele SEAT-accessoires helpen we u ook met accessoires van andere leveranciers. Dat maakt ons aanbod aan accessoires voor uw SEAT nog groter. Wat uw wensen ook zijn, we maken ze graag waar voor u.

 

SEAT dakdragers
SEAT advies

Garantie op accessoires

Op accessoires die wij voor u monteren, heeft u een uitstekende garantie. Zo heeft u op accessoires die zijn geproduceerd in de SEAT-fabriek, een garantie van 2 jaar. Op accessoires van andere leveranciers kan de garantie anders zijn. Hierover informeren we graag.
 

Deskundig advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires voor uw SEAT kan een hele klus zijn. Daarom kunt u bij uw Broekhuis SEAT-dealer rekenen op deskundige ondersteuning. We denken graag met u mee en helpen u met heldere adviezen om de juiste keuzes te maken. Met als resultaat: accessoires voor uw SEAT die perfect passen bij uw wensen en zorgen voor optimaal rijplezier.

Meer weten?

Heeft u vragen over accessoires voor uw SEAT, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.
 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw SEAT? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis SEAT-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1