• Koopprijs vanaf € 68.719

Opel Zafira Life: de meest veelzijdige Zafira ooit

  • Opel Zafira Life: de MPV opnieuw uitgevonden
  • Lengtes variëren van 4,95 tot 5,30 meter
  • Met 6 of 7 stoelen, massagefunctie optioneel
  • panoramische camera biedt uniek zicht
  • 2.0 turbodiesel levert 145 tot 180 pk

De Opel Zafira leeft voort! Met een kleine naamswijziging benadrukt Opel echter dat de nieuweling behoorlijk afwijkt van de vorige generaties. De Opel Zafira Life is praktischer en slimmer ingedeeld dan ooit. Luxe uitrustingsniveaus boordevol connectiviteit leggen het accent op maximaal comfort voor het hele gezin. Opel levert de Zafira Life zowel met conventionele brandstofmotoren als een volledig elektrische aandrijflijn. De Opel Zafira Life is in 2 lengtematen verkrijgbaar, als 6- of 7-zitter. Ontdek de ultieme gezinsauto nu bij Broekhuis.

Compromisloze vormgeving

Opel maakt er geen geheim van dat de nieuwe Zafira Life gebaseerd is op de Vivaro Combi. Het is voor het eerste dat de naam Zafira wordt gekoppeld aan een Opel bedrijfswagen. De luxe personenuitvoering van de Opel Vivaro biedt echter genoeg onderscheid om extra stijlvol door het leven te gaan. De Opel Zafira Life is minimaal 4,95 met lang. De langste versie is opgerekt tot wel 5,30 meter. Een “small” versie wordt niet aangeboden. Elke Opel Zafira Life beschikt over dezelfde strakke vormgeving. Compromisloos, want bij de Opel Zafira Life draait alles om ruimte. Veel ruimte. Standaard LED-dagrijverlichting type “Wing” geeft de Opel personenbus een modern en strak uiterlijk.

Flexibele indeling

Belangrijker nog dan de hoeveelheid ruimte aan boord van de nieuwe Opel Zafira Life, is de manier waarop Opel omgaat met de ruimte: erg slim. De stoelen staan op rails, waardoor deze eenvoudig te verschuiven zijn. U kunt dus zelf spelen met de indeling. Wat de Opel Zafira Life verder erg flexibel maakt, is dat stoelen op de middelste zitrij eenvoudig zijn om te draaien. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om tegenover in plaats van achter elkaar zitten. Wel zo gezellig. Verder is de Opel Zafira Life te verkrijgen in zowel een 6- als 7-persoon configuratie. Ook zijn de stoelen uitneembaar, om de bagageruimte maximaal te kunnen benutten. Handig voor als u veel moet meenemen en niet alle stoelen bezet zijn. U gaat voor maximaal comfort? Dan mag u zeker de verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie niet overslaan. Een panoramadak maakt de ruimtelijke sfeer in de Opel Zafira Life meer dan compleet.

Connectiviteit en veiligheid

Andere luxe is er in de vorm van connectiviteit. De Opel Zafira Life is uit te rusten met het geavanceerde Multimedia Navi Pro-systeem. Deze optie beschikt over een 7 inch groot touchscreen. Afhankelijk van het type apparaat, kunt u tevens gebruikmaken van de diensten van Apple CarPlay. Muziek en andere gegevens van uw smartphone worden op die manier weergegeven in het infotainmentscherm. Erg handig is de 180 graden panoramische achteruitrijcamera, die zelfs ‘om de hoek’ kan kijken. Verder zijn er legio innovaties ten behoeve van de veiligheid: zowel Adaptive Cruise Control als een automatische noodrem-assistent staat vermeld in de optielijst van de Opel Zafira Life. Ook een dodehoek-waarschuwing behoort af-fabriek tot de mogelijkheden.

Diesel of elektrisch

Voor wie elektrisch rijden nog een stap te ver is, kan uitstekend uit de voeten met de Opel Zafira Life 2.0 Diesel. De zuinige en efficiënte turbodiesel is er in twee varianten: met 145 of 180 pk. Ruim voldoende dus om vlot door het verkeer te gaan. Afhankelijk van de uitvoering, is de Opel Zafira Life Diesel gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak of automaat met 8 versnellingen. Het elektrische alternatief heet Opel Zafira-e Life en komt met zijn 75 kWh accupakket volgens de WLTP-testcyclus maximaal 330 km ver op één lading. U rijdt dan 100% emissievrij en hoeft nooit meer te tanken.

Ontdek de meest veelzijdige Opel Zafira ooit nu bij Broekhuis.

De Zafira Life

  • Koopprijs vanaf € 68.719

BELANGRIJKE KENMERKEN 

  • L2H1 - standaard laadvermogen
  • 2.0 Diesel Start/Stop 106kw (145pk)
  • 6-bak handgeschakeld
  • Adaptive Cruise Control
1