Broekhuis beweegt mensen; ook in de vorm van het sponsoren van sporters. Zo zijn onder andere Els Visser en Marit Dopheide bekende Broekhuis ambassadeurs!

Broekhuis ambassadeur Els Visser

Als professioneel triathlete wil ik graag veilig en comfortabel mijn race bestemming bereiken. Broekhuis ondersteunt mij hierin met een gepersonaliseerde auto en staat daarnaast altijd klaar om service van hoge kwaliteit te bieden. Het is mooi om te zien hoe een familiebedrijf mij als trotse Nederlandse ondersteunt in het najagen van mijn sportdromen.

Broekhuis ambassadeur Els Visser
Broekhuis ambassadeur Els Visser

Broekhuis ambassadeur Marit Dopheide

Waar iedereen bij Broekhuis dagelijks met veel passie werkt om alle auto’s tip top in orde te krijgen, ben ik als topatlete (400m sprint) dagelijks bezig om mijn eigen prestaties te verbeteren. Ik vind het erg mooi om mijn eigen grenzen  te ontdekken en te blijven zoeken naar verbetering. Broekhuis ondersteunt mij -letterlijk en figuurlijk- op weg naar sportief succes met een gepersonaliseerde auto. Aangezien ik genoodzaakt ben om veel te reizen voor mijn trainingen, ben ik Broekhuis hiervoor erg dankbaar! Het is enorm prettig en het geeft een flink stuk rust om in een goede auto (incl. goede service) rond te kunnen rijden!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1