• Koopprijs vanaf € 26.090

ELEKTRISCHE MOTOR

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Partner bestelwagen en de voordelen van de 100% elektrische motor van 100 kW (136 pk). De elektrische e-Partner is uitgerust met de krachtige 50kW tractiebatterij en biedt een rijbereik tot 275 km WLTP afhankelijk van de versie en het lopende WLTP-goedkeuringsprotocol. Specifiek geplaatst om ruimte aan boord en het laadvolume te behouden. Het rijbereik is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk de snelheid en het gebruik van de comfortuitrustingen. Aangesloten op het koelvloeistofcircuit van het passagierscompartiment, zorgt de thermische regeling van de batterij voor snel opladen, een geoptimaliseerd bereik en een langere levensduur. De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van het laadvermogen.

0% UITSTOOT

Dankzij zijn volledig elektrische aandrijving heeft de Peugeot e-Partner helemaal geen uitstoot. Dat spaart het klimaat, voor zover u groene stroom gebruikt, zorgt voor schonere lucht en reduceert geluidsoverlast: de Peugeot e-Partner is fluisterstil onderweg – met name in grote steden een weldaad.

OPLADEN OP OPENBARE LAADSTATIONS

Via een snellaadpunt kan de tractiebatterij in 30 minuten voor 80% worden opgeladen. In Europa zijn al meer dan 220.000 openbare laadpunten te vinden. Ook biedt Peugeot een aanbod voor openbaar opladen, via Free2Move. Dat is inclusief een laadpas die toegang geeft tot meer dan 220.000 laadstations in Europa. Via Connected Navigation kan de gebruiker het laadstation selecteren op basis van afstand, snelheid en prijs.

ELEKTRISCHE MOTOR

De motor van 100 kW (136 pk) biedt een onmiddellijke acceleratie dankzij een onmiddellijk beschikbaar motorkoppel van 260 Nm, evenals het plezier van soepel, dynamisch en stil rijden. De elektrische aandrijflijn is vergelijkbaar met de nieuwe Peugeot e-Expert.

THUIS EN OP HET WERK OPLADEN

Met behulp van de met de auto meegeleverde standaardkabel kan de Peugeot e-Partner via een normaal stopcontact worden opgeladen. Een wallbox biedt de mogelijkheid u uw Peugeot e-Partner veilig nog sneller op te laden: via een wallbox van 11 kW is hij binnen slechts 5 uur volledig opgeladen. We bieden daarvoor een all-inclusive “Easy” oplossing die het beste bij uw nieuwe Peugeot past:

  • Een slimme, 11kW 3-fase Wallbox met vaste kabel van 6 meter
  • Wallbox management systeem via speciale app
  • Installatie door een erkende installateur
  • Transparante pakketprijzen zonder óf met graafwerk

De e-Partner

  • Koopprijs vanaf € 26.090

Belangrijkste kenmerken:

  • Comfort-stoel
  • Connectiviteit
  • Mirror Screen-technologie
  • Draaibaar schrijftafeltje
  • Veel opslagruimte
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1