• Koopprijs vanaf € 57.609

PEUGEOT  E-TRAVELLER RIJDEN?

Of u hem nu gebruikt als taxi, shuttlebus, personeelsbus of voor gehandicaptenvervoer, de Peugeot E-Traveller is leverbaar in diverse configuraties. Met maximaal 9 zitplaatsen en een hoogte van 1.90m is hij de perfecte aanwinst voor uw bedrijf.

Neem plaats! Met slimme opbergmogelijkheden, een opklapbare werktafel, het nieuwe connected infotainmentsysteem en 2 USB-aansluitingen, is de nieuwe E-Traveller een veelzijdig mobiel kantoor.

De hands-free schuifdeuren maken het eenvoudig om passagiers aan boord te verwelkomen. Bovendien profiteert u van een genereuze laadruimte tot 4554 liter, die via de achterruit eenvoudig bereikbaar is.

100% Elektrische Actieradius

Met een maximale actieradius tot 348 km volgens de WLTP-norm biedt de E-Traveller u de voordelen van volledig elektrisch rijden. Het 75 kWh-batterijpakket heeft een actieradius van 348 km, terwijl het 50 kWh-batterijpakket een actieradius van 220 km biedt. De vermelde actieradius- en energieverbruikwaarden zijn gebaseerd op de WLTP-testprocedure, die sinds 1 september 2018 wordt gebruikt voor de goedkeuring van nieuwe voertuigen. De werkelijke verbruikswaarden kunnen variëren afhankelijk van rijomstandigheden, gebruik en diverse factoren zoals snelheid, gebruik van klimaatcontrole, rijstijl en buitentemperatuur. De oplaadtijd hangt af van het vermogen van de ingebouwde oplader van het voertuig, de oplaadkabel en het type en voltage van het oplaadstation. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Peugeot-verkooppunt.

Ervaar dagelijks de voordelen van 100% elektrisch rijden: soepel en stil, terwijl de E-Traveller snel accelereert dankzij het direct beschikbare koppel.
 

De e-Traveller
  • Koopprijs vanaf € 57.609

Belangrijkste kenmerken:

  • Gemakkelijk instappen
  • Connectiviteit
  • Head-up Display
  • Verkeersbordherkennings- en snelheidslimietsysteem
  • Visiopark 1
  • Active Safety Brake
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1