Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.727 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk goede service en duidelijk nota"

"Goede dealer klantvriendelijk, personeel goede verzorging tijdens het wachten, belangstellend voor de klanten en uitleg over de reparatie"

17-08-2022 | Berrie van Gelder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig ontvangen daar en doen wat word beloofd "

"Als je aankomt rijden en het imposante gebouw ziet van Bmw Broekhuis. Dan heb je een bepaalde beeldvorming daar werken alleen mannen strak in het pak. Maar zodra je binnen bent merk je direct hier word niet naar persoon gekeken maar naar wat de persoon wil en behoefte aan heeft. Je word er geweldig ontvangen en luisteren naar je wensen en waar ik bij verschillende andere bedrijven direct papieren moest tekenen voor koop word daar met geen woord over gesproken en alles word afgeleverd zoals afgesproken dikke 10 plus voor het hele team van broekhuis motoren."

17-08-2022 | Luc, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk en vriendelijk"

"Onze eerste auto gekocht bij Erdoan. Vriendelijke en toegankelijke dealer. Heeft ons goed geholpen met het vinden van een mooie Peugeot voor de juiste prijs. De auto is twee weken later gepoetst en rijklaar opgeleverd. Ook alle vloeistoffen bijgevuld, er zat enkel nog een sterretje in de voorruit maar ook die hadden ze tijdens het tenaamstellen snel opgevuld."

17-08-2022 | Isabelle en Saber, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"netjes en vriendelijk geholpen"

"als je nog iets wil weten je kan altijd bellen en ze helpen je."

17-08-2022 | lies pap, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bastiaan is de bom"

"Bastiaan heeft ons rustig alle informatie gegeven zonder ons op te jagen. We voelden ons welkom. De auto stond te glimmen bij aankomst en we kregen een presentje mee. Het was een fijne ervaring."

17-08-2022 | Stef, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Fantastisch"

17-08-2022 | Bert, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige aflevering occasion"

"Occasion is keurig volgens afspraak geleverd. Op de dag van levering bleken nog niet alle werkzaamheden gedaan te zijn, maar daar hebben we goede afspraken over gemaakt en is naar volle tevredenheid opgelost. Een goede eerste kennismaking met Broekhuis Volvo Zeist!"

17-08-2022 | Harry, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed geholpen"

"Erg goed"

17-08-2022 | Dirk Schütten, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"gewoon goed."

17-08-2022 | MARIANNE GIJSBERTHA BERNARDINA AGATHA HACQUEBARD, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"eerste indruk met nieuwe eigenaar goed verlopen."

"keurige ontvangst , snelle afhandeling volgens afspraak"

17-08-2022 | Evert Bezembinder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en prima service "

"Plezierig ontvangen met een kopje koffie en ruim de tijd voor informatie. Goede uitleg bij levering. 8"

17-08-2022 | Ina, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals je niet vaak meer ziet!"

"Echt een heel fijn "kooptraject" ervaren van een Volvo bij deze Opel Dealer. De verkoper is fijn, geinteresseerd, niet opdringerig en neemt de juiste tijd voor het geheel. Ook de juiste follow-up na eerste gesprekken en tekenen koopcontract met adequate en snelle reacties. Zelf ooit in de automotive gewerkt en dat kwam ik toen al niet veel tegen en in deze tijden is het vaak helemaal een kwestie van "dozen schuiven". Nu nog even afwachten hoe het verder zal gaan met de auto en "after sale service" mochten er zich problemen voordoen maar ook daar heb ik wel vertrouwen door het eerdere 'traject'. Overigens was de verkoper Joram (zal achternaam achterwege laten)."

17-08-2022 | Michel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige, laagdrempelige dealer die afspraken nakomt"

"Onlangs prettig een occasion Volvo V90 gekocht bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Verkoper Rob heeft ons erg goed geholpen, zonder gladde verkooppraat of ingewikkelde onderhandelingen. Wat mij betreft een no-nonsense dealer waar de 'gewone' man ook goed terecht kan voor de aanschaf van een jonge occasion. En ik weet dat hij een drukbezet man is, maar vraag zeker eens naar Rob;)."

17-08-2022 | Ramon, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zie hieronder "

"Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht.,aardige mensen"

17-08-2022 | Wim, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Schade goed hersteld; afspraak maken beetje lastig"

17-08-2022 | Iulian, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en vriendelijke verkoper."

"We zijn vanaf het eerste moment vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daaruit is uiteindelijk de koop van een schitterende Peugot 3008 tot stand gekomen. Ook bij de aflevering werd er alle tijd genomen om de “ins and outs” van de auto uit te leggen. Dus we reden als zeer tevreden klanten bij de garage vandaan."

17-08-2022 | J. J., | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bereid mee te denken met klant en houdt zich aan afspraken."

"De aflevering van de aangekochte auto duurde wat langer dan voorzien. Probleem was dat tussentijds de APK van de inruilauto verliep en daarmee formeel niet meer mocht worden gereden. In overleg werd besloten dat ik de nieuwe auto na een inspectiebeurt alvast in gebruik kon nemen, zodat ik niet zonder vervoer zou zitten. Tegelijkertijd is een afspraak gemaakt voor een afleveringsbeurt. Deze vindt binnenkort plaats."

17-08-2022 | Henny Schipper, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper, nette auto"

"2e hands peugeot 2008 aangschafd. Verkoper Henri een prettige vekoper. Hij nam voor ons alle tijd. Uiteindelijk onze oude 207 ingeruid voor een leuke 2008 die al na iets meer dan 1 week opgehaalt kon worden. Tot nu toe erg tevreden over onze aankoop, hopelijk vele jaren rijplezier."

17-08-2022 | Sjaak, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Bij Broekhuis wordt je goed geholpen door professionals!!"

17-08-2022 | John Geurink, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet tevreden"

"4 mei auto betaald, Peugeot 208 GT Line. Prachtige auto maar geen boekje van auto aanwezig, moet aangevraagd worden, raar want auto is 2 jaar oud met 4200 nog wat op km stand. We kregen geen garantie? Maar met onze vorige auto van 2010, golf wel 3 maanden.... 2 weken geleden ging ik een boodschap brengen in onze woonplaats Lelystad bij een vriendin, onderweg 3 keer stilgestaan, auto gestopt en rook heel veel benzine. Uiteindelijk bij vriendin aangekomen en Broekhuis Lelystad gebeld, mijn nummer doorgegeven en situatie uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden en ze wisten op welk adres ik zat... Na 2 uur niks gehoord en teruggebeld werd me verteld dat er niemand komt alleen bij een kapotte accu? ANWB toen maar gebeld, gelukkig al vele jaren lid, die zag al gelijk wat t was., Slang kapot en deze meneer vroeg mij over garantie en hoe lang we deze auto al hebben, ik verteld en hij vond t schandalig. Meneer van ANWB netjes opgelost! Volgende dag ga je naar Broekhuis, wat is t probleem mevrouw? Nou volgens ANWB moet er een slangklem op de brandstof toevoer. Ik neem maar bakkie koffie blabla pauze zus zo,...na een uur komt meneer en zegt ja mevrouw idd slang zus zo maar geen slangklem. Moet nieuwe slang op. Ja ik maak maar afspraak dan ervoor. Ja over 2 weken... Ok eind augustus 2022 half 9 auto brengen. Top! Kom ik thuis... Ja garage al gebeld. Ik zeg huh? Kom er net vandaan. Ja zegt manlief, vertelden me even wat t ga kosten,! Ik zeg ooowh waarom zeggen ze dat niet tegen mij dan? Ik was r net? Paar dagen later geef auto een beurt aan,... Kom er ook nog eens bij! Mijn man heeft deze auto kunnen kopen omdat hij een schadevergoeding heeft gehad van defensie voor Chrome6! Daarvan konden we eindelijk een aardig nieuwe auto kopen... Maar door dit gezeur zijn we er eigenlijk klaar mee! Dankjewel Broekhuis Lelystad!"

17-08-2022 | Erwin en patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoopster vakkundig, professioneel, behulpzaam en representatief voor de vestiging in Hengelo ov "

"Zeer positief kom in de toekomst zeker terug voor onderhoud."

16-08-2022 | Jeroen, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer tevreden"

"Tijdens mijn jaarlijkse bezoek word ik altijd zeer vriendelijk ontvangen en alles wordt duidelijk besproken. geen verrassingen!"

16-08-2022 | Rita, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"ik zou nergens anders heen willen"

16-08-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service "

"Alles is goed gedaan , alleen mijn navigatie doet het nu niet , ( en het is ge-update ) , dus ik zou graag willen , dat hier zsm naar gekeken kan worden , dit is voor mij dus een min puntje"

16-08-2022 | Lummie, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Goede en duidelijke communicatie"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk "

"Ervaren vakkundige medewerkers."

16-08-2022 | Aart J.D.Haverkamp, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd. "

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd."

16-08-2022 | Renate Uppelschoten, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ondank wat kleine missers een goede ervaring en uitstekende service."

"Na enig mailverkeer over een grandland besloten we thuis een proefrit te maken, op de afgesproken tijd stond de auto netjes op de oprit. Na de proefrit de auto gekocht. Hierna ontstonden enkele onvolkomen heden met de nota. Dit is prima opgelost. Na aflevering thuis zagen wij dat de dop van het remvloeistof reservoir miste. Ook prima opgelost. Hierna zagen wij nog enkel onvolkomenheden die met de andere onvolkomenheden voorkomen hadden kunnen worden. Ondanks dat is alles prima door de betrokken persoon verholpen. Klasse."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect! "

"Snelle, korrekte en adequate verkoper in de persoon van Bastiaan Schaasberg. Vriendelijk, snel en eerlijk reageren en Komt afspraken stipt na."

16-08-2022 | Jmi Cremers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Geweldig geholpen. Robin Schouten is een topper. Hij krijgt van mij een dikke vette 10. Wees zuinig op hem."

16-08-2022 | Hilbert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een betrouwbare garage"

"Onze ervaring met garage Broekhuis is al jaren zeer prettig. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk in de omgang."

16-08-2022 | Ans en Klaas Muller, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd."

16-08-2022 | Leen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig transparant en redelijk in kosten"

"Mijn ervaring met Broekhuis is positief. Men overlegt altijd over extra kosten die nodig zijn en dat laatste wordt ook altijd goed uitgelegd. Ik kom er graag de koffie en service is goed. In een leenauto had ik een zonnebril laten liggen. Dat is goed opgepakt. Na een telefoontje kon ik hem ophalen. Ze wilden hem zelfs wel langs brengen maar dat vond ik niet nodig. Prima ervaring"

16-08-2022 | Cliff, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"servicebeurt conform afspraak uitgevoerd."

16-08-2022 | D. Dijkstra, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nemen de tijd."

"Een hele goede ervaring, mooie prijs voor mijn auto gekregen. Bij ophalen andere auto, wordt de tijd genomen, geen haastklus, ook goed uitgelegd wat er alle allemaal kan met de auto.. Zou de dealer in Apeldoor zeker aanraden."

16-08-2022 | Karin, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"vlot en correct geholpen"

"zie boven"

16-08-2022 | Attie, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk"

"Goede service en duidelijke informatie over de werkzaamheden"

16-08-2022 | Wim, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Auto is afgeleverd zoals afgesproken"

"Auto stond keurig voor ons klaar en alles wat was afgesproken is uitgevoerd"

16-08-2022 | Henk-Jan Tabak, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vriendelijke service"

"Goede en vriendelijke service"

16-08-2022 | Herman, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzame afhandeling van de vragen"

"Werd goed geholpen door de verkopers. Goede communicatie over de gestelde vragen Afhandelen van de op en aanmerkingen zijn correct gedaan de afspraken werden goed uitgevoerd"

16-08-2022 | Dirk, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren