Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.690 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk goede service en duidelijk nota"

"Goede dealer klantvriendelijk, personeel goede verzorging tijdens het wachten, belangstellend voor de klanten en uitleg over de reparatie"

17-08-2022 | Berrie van Gelder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig ontvangen daar en doen wat word beloofd "

"Als je aankomt rijden en het imposante gebouw ziet van Bmw Broekhuis. Dan heb je een bepaalde beeldvorming daar werken alleen mannen strak in het pak. Maar zodra je binnen bent merk je direct hier word niet naar persoon gekeken maar naar wat de persoon wil en behoefte aan heeft. Je word er geweldig ontvangen en luisteren naar je wensen en waar ik bij verschillende andere bedrijven direct papieren moest tekenen voor koop word daar met geen woord over gesproken en alles word afgeleverd zoals afgesproken dikke 10 plus voor het hele team van broekhuis motoren."

17-08-2022 | Luc, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk en vriendelijk"

"Onze eerste auto gekocht bij Erdoan. Vriendelijke en toegankelijke dealer. Heeft ons goed geholpen met het vinden van een mooie Peugeot voor de juiste prijs. De auto is twee weken later gepoetst en rijklaar opgeleverd. Ook alle vloeistoffen bijgevuld, er zat enkel nog een sterretje in de voorruit maar ook die hadden ze tijdens het tenaamstellen snel opgevuld."

17-08-2022 | Isabelle en Saber, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"netjes en vriendelijk geholpen"

"als je nog iets wil weten je kan altijd bellen en ze helpen je."

17-08-2022 | lies pap, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bastiaan is de bom"

"Bastiaan heeft ons rustig alle informatie gegeven zonder ons op te jagen. We voelden ons welkom. De auto stond te glimmen bij aankomst en we kregen een presentje mee. Het was een fijne ervaring."

17-08-2022 | Stef, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Fantastisch"

17-08-2022 | Bert, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige aflevering occasion"

"Occasion is keurig volgens afspraak geleverd. Op de dag van levering bleken nog niet alle werkzaamheden gedaan te zijn, maar daar hebben we goede afspraken over gemaakt en is naar volle tevredenheid opgelost. Een goede eerste kennismaking met Broekhuis Volvo Zeist!"

17-08-2022 | Harry, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals je niet vaak meer ziet!"

"Echt een heel fijn "kooptraject" ervaren van een Volvo bij deze Opel Dealer. De verkoper is fijn, geinteresseerd, niet opdringerig en neemt de juiste tijd voor het geheel. Ook de juiste follow-up na eerste gesprekken en tekenen koopcontract met adequate en snelle reacties. Zelf ooit in de automotive gewerkt en dat kwam ik toen al niet veel tegen en in deze tijden is het vaak helemaal een kwestie van "dozen schuiven". Nu nog even afwachten hoe het verder zal gaan met de auto en "after sale service" mochten er zich problemen voordoen maar ook daar heb ik wel vertrouwen door het eerdere 'traject'. Overigens was de verkoper Joram (zal achternaam achterwege laten)."

17-08-2022 | Michel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige, laagdrempelige dealer die afspraken nakomt"

"Onlangs prettig een occasion Volvo V90 gekocht bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Verkoper Rob heeft ons erg goed geholpen, zonder gladde verkooppraat of ingewikkelde onderhandelingen. Wat mij betreft een no-nonsense dealer waar de 'gewone' man ook goed terecht kan voor de aanschaf van een jonge occasion. En ik weet dat hij een drukbezet man is, maar vraag zeker eens naar Rob;)."

17-08-2022 | Ramon, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Schade goed hersteld; afspraak maken beetje lastig"

17-08-2022 | Iulian, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bereid mee te denken met klant en houdt zich aan afspraken."

"De aflevering van de aangekochte auto duurde wat langer dan voorzien. Probleem was dat tussentijds de APK van de inruilauto verliep en daarmee formeel niet meer mocht worden gereden. In overleg werd besloten dat ik de nieuwe auto na een inspectiebeurt alvast in gebruik kon nemen, zodat ik niet zonder vervoer zou zitten. Tegelijkertijd is een afspraak gemaakt voor een afleveringsbeurt. Deze vindt binnenkort plaats."

17-08-2022 | Henny Schipper, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet tevreden"

"4 mei auto betaald, Peugeot 208 GT Line. Prachtige auto maar geen boekje van auto aanwezig, moet aangevraagd worden, raar want auto is 2 jaar oud met 4200 nog wat op km stand. We kregen geen garantie? Maar met onze vorige auto van 2010, golf wel 3 maanden.... 2 weken geleden ging ik een boodschap brengen in onze woonplaats Lelystad bij een vriendin, onderweg 3 keer stilgestaan, auto gestopt en rook heel veel benzine. Uiteindelijk bij vriendin aangekomen en Broekhuis Lelystad gebeld, mijn nummer doorgegeven en situatie uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden en ze wisten op welk adres ik zat... Na 2 uur niks gehoord en teruggebeld werd me verteld dat er niemand komt alleen bij een kapotte accu? ANWB toen maar gebeld, gelukkig al vele jaren lid, die zag al gelijk wat t was., Slang kapot en deze meneer vroeg mij over garantie en hoe lang we deze auto al hebben, ik verteld en hij vond t schandalig. Meneer van ANWB netjes opgelost! Volgende dag ga je naar Broekhuis, wat is t probleem mevrouw? Nou volgens ANWB moet er een slangklem op de brandstof toevoer. Ik neem maar bakkie koffie blabla pauze zus zo,...na een uur komt meneer en zegt ja mevrouw idd slang zus zo maar geen slangklem. Moet nieuwe slang op. Ja ik maak maar afspraak dan ervoor. Ja over 2 weken... Ok eind augustus 2022 half 9 auto brengen. Top! Kom ik thuis... Ja garage al gebeld. Ik zeg huh? Kom er net vandaan. Ja zegt manlief, vertelden me even wat t ga kosten,! Ik zeg ooowh waarom zeggen ze dat niet tegen mij dan? Ik was r net? Paar dagen later geef auto een beurt aan,... Kom er ook nog eens bij! Mijn man heeft deze auto kunnen kopen omdat hij een schadevergoeding heeft gehad van defensie voor Chrome6! Daarvan konden we eindelijk een aardig nieuwe auto kopen... Maar door dit gezeur zijn we er eigenlijk klaar mee! Dankjewel Broekhuis Lelystad!"

17-08-2022 | Erwin en patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoopster vakkundig, professioneel, behulpzaam en representatief voor de vestiging in Hengelo ov "

"Zeer positief kom in de toekomst zeker terug voor onderhoud."

16-08-2022 | Jeroen, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"ik zou nergens anders heen willen"

16-08-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Goede en duidelijke communicatie"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk "

"Ervaren vakkundige medewerkers."

16-08-2022 | Aart J.D.Haverkamp, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ondank wat kleine missers een goede ervaring en uitstekende service."

"Na enig mailverkeer over een grandland besloten we thuis een proefrit te maken, op de afgesproken tijd stond de auto netjes op de oprit. Na de proefrit de auto gekocht. Hierna ontstonden enkele onvolkomen heden met de nota. Dit is prima opgelost. Na aflevering thuis zagen wij dat de dop van het remvloeistof reservoir miste. Ook prima opgelost. Hierna zagen wij nog enkel onvolkomenheden die met de andere onvolkomenheden voorkomen hadden kunnen worden. Ondanks dat is alles prima door de betrokken persoon verholpen. Klasse."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect! "

"Snelle, korrekte en adequate verkoper in de persoon van Bastiaan Schaasberg. Vriendelijk, snel en eerlijk reageren en Komt afspraken stipt na."

16-08-2022 | Jmi Cremers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een betrouwbare garage"

"Onze ervaring met garage Broekhuis is al jaren zeer prettig. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk in de omgang."

16-08-2022 | Ans en Klaas Muller, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd."

16-08-2022 | Leen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Auto is afgeleverd zoals afgesproken"

"Auto stond keurig voor ons klaar en alles wat was afgesproken is uitgevoerd"

16-08-2022 | Henk-Jan Tabak, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vriendelijke service"

"Goede en vriendelijke service"

16-08-2022 | Herman, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Klantvriendelijk"

16-08-2022 | Evert , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud volgens afspraak prima uitgevoerd. "

"Auto onderhoud volgens vooraf gemelde specificaties uitgevoerd en netjes gewassen en gezogen weer thuisbezorgd."

16-08-2022 | Jaap, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"gewoon prima"

"al jaren prima ervaring met deze garage. word tijdig ingeseind voor onderhoudsbeurt c.a. mochten er dingen gebeuren, vervangen etc. word ik van tevoren ingeseind. klantgerichte, persoonlijke benadering. gewoon een fijne en betrouwbare garage."

16-08-2022 | evert jan morren, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals afgesproken is alles op tijd en wens verlopen"

"Keurig alles op tijd geregeld, tegen de afgesproken kosten."

16-08-2022 | Ton, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Kut "

"Nooi meer"

16-08-2022 | Jan jansen , | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"fantastisch bedrijf"

"zeer goede verkoper"

16-08-2022 | willie, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tot nu toe zeer positief "

"Pas een occasion gekocht, zeer goed bijgestaan door Julian, reageert snel op vragen via WhatsApp. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met broekhuizen."

16-08-2022 | TON, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Perfecte reparatie en apk "

"Vriendelijke mensen"

16-08-2022 | Chris , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper"

"Op een nette manier een auto gekocht."

16-08-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies, kundig geholpen, beveel Broekhuis Ede aan bij iedereen."

"Zie hierboven"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service !! "

"Auto via website gekocht en auto ingeruild. Allemaal keurig geregeld. Vanuit Enschede gebracht en inruil meegenomen."

16-08-2022 | Chris, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"zorgen bij acute problemen"

"Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen, behalve op het moment dat ik een acuut probleem had, toen werd mij gezegd dat het wel drie weken kon duren voordat ik langs kon komen. Dat is niet goed, ik verwacht dat men altijd ergens een mogelijkheid heeft om acute problemen op te lossen."

16-08-2022 | G Nijpels, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk"

"Vriendelijke ontvangst, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen de service gaat zelfs zover dat er een breng en haal service is."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak "

"Door bij de service dienst van Bmw Almelo meer dan keurig te zijn geholpen door Barry Heeft hij ons gelinkt aan Max verkoop , wat ze bij andere bedrijven verzaakte, pakte Max gewoon goed op . Max heeft ons keurig geholpen , en een nieuwe auto erbij verkocht Uitlevering zoals aangegeven zonder te veel heisa , top team Bmw Almelo Bedankt"

16-08-2022 | Gerrit Schuurman, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht"

"Komt alle afspraken na ook telefonische afspraken komen ze na Ben super tevreden."

16-08-2022 | Gerard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Prima gegaan. De vooraf afgesproken tijd prima gerealiseerd. Auto zelfs gewassen en uitgezogen! Nog nooit meegemaakt. Vriendelijke receptioniste die zelfs voor onze hond wat lekkers had. En na terugkomst een allervriendelijkst praatje aanging. Gewoon top. Kleine opmerking auto wassen? geweldig! volgende keer even opletten en de vogelpoepjes (blijven vaak zitten en wordt alleen maar erger) even met de hand verwijderen. Tot volgend jaar."

15-08-2022 | Wim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De eerste Opel bij Kirpestein, vanaf begin klant bij Broekhuis, fijn bedrijf."

"Denken altijd mee aan een goede oplossing. Vriendelijk, behulpzaam."

15-08-2022 | Joke, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend "

"Martijn De Groot Uitmuntende verkoopadviseur Vriendelijk ,beschaafd ,correct , geduldig, duidelijke communicatie Geen agressieve verkoper Bij hem heb je het gevoel ‘ “De klant is koning” Mevr Ritzema van Ikema"

15-08-2022 | Marleen, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren