Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

1,0 gemiddeld
1 reviews
1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Heel slecht"

"Offerte gekregen voor een onderhoudsbeurt voor een Peugeot 5008 van 2 jaar oud. Was 1377 euro (inclusief 4 all-weather banden (750 euro)). Dat was mij veels teveel en ik heb besloten om de auto weer op te halen zonder onderhoudsbeurt te laten doen. Toen moest ik 50 euro betalen voor de offerte. Eigenijk voel ik me genaaid door garage Broekhuis. Een offerte laten betalen is toch niet de bedoeling van een offerte. Je wilt weten waar je aan toe bent van te voren. Uiteindelijk besloten om een onderhoudsbeurt te laten doen van 239 euro, dan hoefde ik de 50 euro niet te betalen. Wat een sof zo'n garage."

2021-11-17 | Jan Jakob | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Uw opmerkingen hebben wij intern en met u reeds besproken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Almelo

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren