Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

1,0 gemiddeld
2 reviews
1

Daarom ben ik niet enthousiast

"belachelijk duur"

"Tijdens een beurt die twee uur duurt worden 5 standaard controles van in totaal € 300 uitgevoerd. de grote beurt an sich kost ook al € 350 euro Ik weet niet wat voor uur tarieven er in die controles zitten maar die moeten sky high zijn. De grote beurt an sich zou al max 2 uur duren."

13-06-2022 | John Jansen, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Jansen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Wij hebben geprobeerd contact met u te nemen, helaas is ons dit tot op heden nog niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 050-5492000 of groningen@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Groningen

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Net ontdekt wat de wijze is van geld verdienen. "

"Het is voor mij nieuw dat er een tarief berekend wordt voor onderhoud. Blijkbaar calculeert het systeem een dusdanig risico dat wanneer er niks aan de hand is, een tarief van minimaal 150 euro per uur gerekend wordt. (Want als er langer gewerkt moet worden, wordt het niet duurder) Als je het aan mij vraagt, dan is dit niet normaal. Ik wil graag betalen welke kosten er aan mijn auto zijn en niet betalen voor kosten van een ander mans auto. Dat is blijkbaar de regel geworden."

04-10-2021 | Robert , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren