Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

4,0 gemiddeld
1 reviews
4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Marktplaats "

"Ik heb een tweedehands fiat doblo gekocht bij Broekhuis opel. ik ben er erg blij mee. maar later constateer ik dat ik geen reserveband aanwezig is dus ik bel naar de verkoopafdeling en ik zeg wat er ontbreekt en daarna krijg ik te horen dat hij even ging kijken als hij niks kan vinden dan zal ik die zelfde dag wat van horen. anders moest maar even op marktplaats kijken uit eigenlijk heb ik dat maar gedaan want ik hoorde niks meer. Terwijl ik de volledige bedrag betaald en ik zelfs niks van af gepraat heb van de prijs jammer dat dit zo moest lopen."

2021-09-17 | Tohn | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren